RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#79343  Szerző: akos9277

fecokam7 írta:
akos9277 írta:Dolgozik valaki, valahol Zenonnal? Azt sem árt,ha magasabb szinten űzi 8-)
Nem vok nagy spíler, de hátha tudok segíteni... mondd mi kéne? :)
Van valami file, mint a legtöbb adásvezérlőnek, amibe lementi, és frissíti az éppen adásban lévő zene címét?(txt,xml stb ) Edcastal szeretném kiíratni shoutcast szerverre.
 #79340  Szerző: fecokam7

akos9277 írta:Dolgozik valaki, valahol Zenonnal? Azt sem árt,ha magasabb szinten űzi 8-)
Nem vok nagy spíler, de hátha tudok segíteni... mondd mi kéne? :)
 #79339  Szerző: PooLee

mlaszlo írta:
Zoey írta: Nem is tudtam róla, hogy megszűnik. Egész hálózat? Kár érte, elég jó cuccokat árultak, nem is olyan vészes áron. Lehet tudni, mi okozta bukásukat?
Komoly anyagi gondok vannak náluk, a Campona-ban már bezárt a Jeans Club, a többi üzlet nem tudom működik-e még.
http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/07 ... eans_club/
Szerintem kizárt, hogy még működne bárhol is az országban! Budapesten és vidéken is több üzletközpontban jártam az elmúlt néhány hétben, és mindenhol bezárták már sajnos.
 #79338  Szerző: akos9277

Dolgozik valaki, valahol Zenonnal? Azt sem árt,ha magasabb szinten űzi 8-)
 #79337  Szerző: csadam

pfff... Mi a p***a?!
 #79336  Szerző: fecokam7

Mivel regisztrálni kell, beraktam egyben:
Médiainfó - http://www.mediainfo.hu írta:Privát rádió a Tesco-ban

A Tesco és a Mood Media már tesztelte a műholdas privát rádió technológiát. Bejött, állandósítják.

A Tesco úgy döntött, hogy az általános áruházi háttérzenét privát instore rádióra cseréli. A megoldást a Mood Mediával már a tavaly karácsonyi időszakban is tesztelték, ám az üzletlánc most döntött a véglegesítés mellett.

A Tesco több mint 10 éve használ háttérzenét, melyben kezdetektől a Mood Media az együttműködő partnere. Eddig az áruházak a bárki által előfizethető műholdas csatornát használták, amelyben kizárólag nemzetközi zenék szóltak.

A váltás melletti fő érv a lehetőségek bővülése volt. A Tesco így egyedi, saját rádió hatását keltő rádiós ID-ket, szignálokat és önálló műsorblokkokat használhat, illetve a külső hirdetések is hatékonyabban jelenhetnek meg.

"A hirdetési lehetőségek az új privát csatornán már leginkább az FM rádiók működéshez hasonlíthatók. Idősávokat alakítottunk ki annak alapján, mikor van több vásárló az áruházainkban, illetve lehetőséget adunk a főműsoridőben történő többszöri elhangzásra is, így a megjelenés jobban célozható. A hirdetések mellett saját marketing akcióink, egyéb szolgáltatásaink és értékeink kommunikálására is folyamatosan szeretnénk használni az új csatornát" - mondta el Molnár Judit, a Tesco Revenue Generation Managere.

A csatorna zenei repertoárját jelenleg a Mood Media által erre a feladatra dedikált DJ-k válogatják össze. A dalok leginkább a kereskedelmi rádiók által is játszott, 16-55 éves korosztály által beazonosítható pop slágerek. A külföldiek mellett magyar előadók is megjelennek a kínálatban, 60-40 százalékos arányban.

A Tesco egyébként nem követ teljesen egységes koncepciót a különböző országokban a használt zenei stílusok tekintetében. A Mood Media például Angliában nagyobb arányban használ angol pop-rock repertoárt, míg Írországban a nyilvános közzététel jogdíjterheinek minimalizálására "feltörekvő művészek" szerzeményeit sugározza. Utóbbiban olyan zeneszerzők művei jelennek meg, akik kiléptek az ír jogvédő szervezetek jogkezelése alól.

2009-07-01 10:26
Behalok :lol:
 #79333  Szerző: csadam

fecokam7 írta:
DWC írta:
mlaszlo írta: A vásárlók pörögnek is tovább vásárlás nélkül más üzletekbe :D
Én menekültem már el üzletből a zene miatt. Amikor meg ruha üzletben dolgoztam, egész nap 1 CD ment körbe-körbe. Szörnyű volt. (Pár éve a Tescoban is kívülről fújtuk műszak végére a fél repertoárt.)
(szív diákmunka..)
Mostmár nem őrülnél meg a Tescoban... van Tesco Rádió :lol:
Gondolom be van rakva párszáz zene a winampba, azt gooo :punch: :hehe:
" Tesco Rádió - a zene hullámhosszán. " Úgy csinálnak, mintha sugároznák valamelyik frekvencián. :lol: :lol:
 #79332  Szerző: fecokam7

DWC írta:
Én menekültem már el üzletből a zene miatt. Amikor meg ruha üzletben dolgoztam, egész nap 1 CD ment körbe-körbe. Szörnyű volt. (Pár éve a Tescoban is kívülről fújtuk műszak végére a fél repertoárt.)
(szív diákmunka..)
Mostmár nem őrülnél meg a Tescoban... van Tesco Rádió :lol:
Gondolom be van rakva párszáz zene a winampba, azt gooo :punch: :hehe:
 #79327  Szerző: DWC

(szív diákmunka..)
 #79322  Szerző: mlaszlo

Zoey írta: Nem is tudtam róla, hogy megszűnik. Egész hálózat? Kár érte, elég jó cuccokat árultak, nem is olyan vészes áron. Lehet tudni, mi okozta bukásukat?
Komoly anyagi gondok vannak náluk, a Campona-ban már bezárt a Jeans Club, a többi üzlet nem tudom működik-e még.
http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/07 ... eans_club/
  • 1
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 542