RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#79416  Szerző: noartist

djlacee írta:hát 92.6-on Juventusnak kellett volna szólnia
Az általában szólt,de a Rise is meg-megakadt néha... :S
 #79413  Szerző: Milán

Jani98 írta:Hali evribádi ;)
Nemrég voltunk a Balatonon,és nem egy olyan frekvenciát találtam út közben,amin nem szólt semmi-csak a csend,enyhe sistergéssel.Az egyik a 92.3(vagy a 92.6? nem emlékszem pontosan..)
De lényeg a lényeg,több is volt.Ezek meghalt rádiók,vagy kalózok művei,akiknek éppen 'pihenője' volt? :lol:
Előre is köszi a választ :)
Hát nem tudom, Siófokon a 95.0 is ilyen.
 #79412  Szerző: djlacee

hát 92.6-on Juventusnak kellett volna szólnia
 #79411  Szerző: noartist

Hali evribádi ;)
Nemrég voltunk a Balatonon,és nem egy olyan frekvenciát találtam út közben,amin nem szólt semmi-csak a csend,enyhe sistergéssel.Az egyik a 92.3(vagy a 92.6? nem emlékszem pontosan..)
De lényeg a lényeg,több is volt.Ezek meghalt rádiók,vagy kalózok művei,akiknek éppen 'pihenője' volt? :lol:
Előre is köszi a választ :)
 #79395  Szerző: benjamin

Mondanatok olyan neveket akik kezdetben trollok voltak?RAJTAM KIVUL! :hehe: Hagy deruljek egyjot. :lol:
 #79363  Szerző: DWC

PooLee írta:Szerintem kizárt, hogy még működne bárhol is az országban! Budapesten és vidéken is több üzletközpontban jártam az elmúlt néhány hétben, és mindenhol bezárták már sajnos.
Akkor az volt az a nagy boltürítősdi. :(
 #79356  Szerző: donder

csadam írta: " Tesco Rádió - a zene hullámhosszán. " Úgy csinálnak, mintha sugároznák valamelyik frekvencián. :lol: :lol:
Persze.. Sugároznak is... a 44100 kHz-en, a jelszórótól 15 métere körzetben fogható az adás... :))
 #79352  Szerző: fecokam7

akos9277 írta:
fecokam7 írta:
akos9277 írta:Dolgozik valaki, valahol Zenonnal? Azt sem árt,ha magasabb szinten űzi 8-)
Nem vok nagy spíler, de hátha tudok segíteni... mondd mi kéne? :)
Van valami file, mint a legtöbb adásvezérlőnek, amibe lementi, és frissíti az éppen adásban lévő zene címét?(txt,xml stb ) Edcastal szeretném kiíratni shoutcast szerverre.
pff... hát mi is a Táskánál szenvedtünk vele rendesen, hogy ki tudjuk írni... aztán kaptunk egy másik rádiótól vmi cuccot (nem én foglalkozok a dologgal, csak tudok róla, tehát fogalmam sincs mitől megy). Szóval próbálj szólni a zenon fejlesztőinek, hogy küldjenek vmit, vagy segítsenek.

Persze ha vkinek van rá megoldása, elküldheti :D
 #79343  Szerző: akos9277

fecokam7 írta:
akos9277 írta:Dolgozik valaki, valahol Zenonnal? Azt sem árt,ha magasabb szinten űzi 8-)
Van valami file, mint a legtöbb adásvezérlőnek, amibe lementi, és frissíti az éppen adásban lévő zene címét?(txt,xml stb ) Edcastal szeretném kiíratni shoutcast szerverre.
 #79340  Szerző: fecokam7

• 1
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • 542