RADIOSITE Fórum

• Méz Rádió - Veszprém - 103.1 MHz

#80289  Szerző: mszilárd

no, elindult. Herendi Gábor megkezdte a beköszönést. :) HAJRÁ!!!
 #80283  Szerző: Milán

rmihaly76 írta:Mentem egy egy kort a varosomban (muszaj volt :S ) viszont vittem a telo fulhallgatojat/FM antennajat is. (Samsung GT-S3550)
A Radio Mez nagyon esetlegesen jon a varosban maszkalva, de inkabb nem jon. Ahol eppen veheto volt, ott sem akarmerre fordulva. A kikotoi molo legvegen semmi, viszont par masodperce beterjedt a HKR 103.2-on.
Ilyenkor már senki nincs bent, alszanak...Ha felemelik a teljesitményt akkor is kb. 6 óráig mert 8-kor adás
 #80281  Szerző: asimov

Mentem egy egy kort a varosomban (muszaj volt :S ) viszont vittem a telo fulhallgatojat/FM antennajat is. (Samsung GT-S3550)
A Radio Mez nagyon esetlegesen jon a varosban maszkalva, de inkabb nem jon. Ahol eppen veheto volt, ott sem akarmerre fordulva. A kikotoi molo legvegen semmi, viszont par masodperce beterjedt a HKR 103.2-on.
 #80274  Szerző: Milán

mszilárd írta:
soge írta:legideálisabb javulás az lenne ha reggelig a rendszergazda benyomná a power gombot a szerveren és fincsi jóminőségű stream jönne. az nem téved el a bakony hegyei között :)
igen, ez azért elvárható lenne. mondjuk ha már nem kapott semmiféle promóciót -leszámítva egy több helyen megjelent újságcikket- legalább valami béta weboldalt már összedobhattak volna. ha mást nem egy üres oldalt, az online hallgatás linkjével. :D no de ne legyünk türelmetlenek. hivatalosan még van 9 óra és 10 perc az indulásig.
Ez ügyben forduljatok a http://facebook.com/mezradio oldalra.
 #80272  Szerző: mszilárd

soge írta:legideálisabb javulás az lenne ha reggelig a rendszergazda benyomná a power gombot a szerveren és fincsi jóminőségű stream jönne. az nem téved el a bakony hegyei között :)
igen, ez azért elvárható lenne. mondjuk ha már nem kapott semmiféle promóciót -leszámítva egy több helyen megjelent újságcikket- legalább valami béta weboldalt már összedobhattak volna. ha mást nem egy üres oldalt, az online hallgatás linkjével. :D no de ne legyünk türelmetlenek. hivatalosan még van 9 óra és 10 perc az indulásig.
 #80270  Szerző: szemilan

soge írta:zirc környékén nyoma sincs.
Akkor nálam 100% hogy nem jön :(
 #80269  Szerző: soge

legideálisabb javulás az lenne ha reggelig a rendszergazda benyomná a power gombot a szerveren és fincsi jóminőségű stream jönne. az nem téved el a bakony hegyei között :)
 #80268  Szerző: Milán

Reggelig még javulhat a helyzet.Remélem fog is :)
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 27