RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#80864  Szerző: bunyospityu

Nickman írta:Még mindig nincs semmi hír a zalaegerszegi Rádió 1-ről ?
Szerintem amíg a budapesti frekiről nincs döntés, addig értelmetlen még egy tagot hozzácsatolni egy olyan rádióhoz aminek lehet nem lesz fejállomása ....
 #80851  Szerző: Nickman

Még mindig nincs semmi hír a zalaegerszegi Rádió 1-ről ?
 #80516  Szerző: best

A balatoni adást ugyanaz a Dömsödi Tibor gyártja, mint a veszprémit. Igen, veszprémben, a patrióta mellett.
 #80515  Szerző: Milán

mlaszlo írta:
Nightman írta:Az akadás,az egy licence,legutóbb a gong használta.. Ha hasonlóan műholdas jelátvitel gond lesz itt is,és hasonlóan tojnak rá,akkor nemcsak fél másodperc lesz..
Nem hinném, hogy műholdas jellel lenne gond, hiszen ha jól tudom a helyi műsor alatt is jelentkeznek ezek a kimaradások.
Igen akkor is, sőt van amikor fél percekre leáll egymás után a helyi.
 #80506  Szerző: markfelt

Aszongyák teljesítményt emelt a nyíregyházi adó.
Valaki vételi tapasztalatokkal tudna szolgálni?

Köszi.
 #80499  Szerző: mlaszlo

Attis írta:Amúgy a balatoni helyi adást kik csinálják? Veszprémben, Fehérváron vagy valóban helyben készül a műsor? No, nem mintha nagy jelentősége lenne ennek a Rádió1-nél. :lol:
Tudtommal Veszprémbe készül. A Balatonihoz egyébként még egész jó helyi műsor készül, ugyanis a 101.8-ra szinte semmi, ott én még műsorvezetői megszólalást nem is hallottam, igaz mindig csak rövid időt tudtam hallgatni.
 #80495  Szerző: Attis

Amúgy a balatoni helyi adást kik csinálják? Veszprémben, Fehérváron vagy valóban helyben készül a műsor? No, nem mintha nagy jelentősége lenne ennek a Rádió1-nél. :lol:
 #80490  Szerző: mlaszlo

Nightman írta:Az akadás,az egy licence,legutóbb a gong használta.. Ha hasonlóan műholdas jelátvitel gond lesz itt is,és hasonlóan tojnak rá,akkor nemcsak fél másodperc lesz..
Nem hinném, hogy műholdas jellel lenne gond, hiszen ha jól tudom a helyi műsor alatt is jelentkeznek ezek a kimaradások.
 #80488  Szerző: Nightman

Az akadás,az egy licence,legutóbb a gong használta.. Ha hasonlóan műholdas jelátvitel gond lesz itt is,és hasonlóan tojnak rá,akkor nemcsak fél másodperc lesz..
 #80431  Szerző: Milán

Nem zavarja őket hogy ennyire akad?Szerintem így már pár hallgatót elveszítettek.De ők tudják ;D
  • 1
  • 264
  • 265
  • 266
  • 267
  • 268
  • 482