RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#80680  Szerző: nyikolaj

Hirtelen azt hittem,hogy a német rtlII ahol Antóniáék vannak. :P
 #80675  Szerző: Milán

centerweb írta:Kép

A véleménynyilvánítással inkább megvárom a hétfőt :gülü:
Gusztustalan a Fókusz díszlete, a híradóé nem vészes
 #80673  Szerző: markfelt

Ezt a 100%-ban virtuális, blueboxos megoldást elfelejthetnék már. Bár a TV2 kevés pozitívummal büszkélkedhet mostanában, a kézzel fogható díszletű stúdiójuk szerintem barátságosabb.

Az új RTL Híradó díszletét meg asszem tudom mi ihlette, de inkább nem mondom meg, mert moderálni kéne. :D
 #80671  Szerző: csadam

mlaszlo írta:
centerweb írta:Egy másik fórumon jól megfogták a lényeget: "A 2 musorvezetot eppen egy intergalaktikus feregjarat keszul elnyelni?" :D
Vagy éppen megnyílt az átjáró egy párhuzamos világba :D
(Sliders)
:yes:
 #80669  Szerző: mlaszlo

centerweb írta:Egy másik fórumon jól megfogták a lényeget: "A 2 musorvezetot eppen egy intergalaktikus feregjarat keszul elnyelni?" :D
Vagy éppen megnyílt az átjáró egy párhuzamos világba :D
(Sliders)
 #80664  Szerző: csadam

Rózsaszín?

Ne máááááááááááár... :wailing:

Nem lehetne inkább kék vagy piros?
 #80663  Szerző: centerweb

Egy másik fórumon jól megfogták a lényeget: "A 2 musorvezetot eppen egy intergalaktikus feregjarat keszul elnyelni?" :D

Ettől függetlenül bízom benne, hogy pozitívan fogunk csalódni :)
 #80662  Szerző: benjamin

En,en inkabb nem is mondok semmit mert ez iszonyat ciki.
 #80654  Szerző: centerweb

Kép

A véleménynyilvánítással inkább megvárom a hétfőt :gülü:
 #80653  Szerző: mlaszlo

Új díszletet kapott az RTL Híradója és a Fókusz

Augusztus 29-én, hétfőn, az RTL Klub áttér a 16:9-es képarányra. Hír- és magazinműsorai megújult díszlettel, főcímmel, zenével lesznek képernyőn.

Az RTL Klub augusztus 29-én vált 16:9-es képarányra, megújulnak hír- és magazinműsorai, újak leszek a díszletek, főcímek, zenék. "Hosszú hónapok óta dolgozunk rajta, hogy új látványelemekkel, díszlettel jelentkezzenek a hír- és magazinműsoraink, de a váltás kapcsán határoztuk el, hogy áttérünk az új látványvilágra. Jelen pillanatban is zajlanak a munkálatok, miközben készül a napi műsor, ezért a Híradó is másik stúdióból jelentkezik. Remélhetőleg semmit nem vesznek észre a nézők a készülődésből"- mondta Kotroczó Róbert hírigazgató az RTL-nek.

Facebook-ra felkerült az X-Faktor új promo-ja:
X-Faktor promo
  • 1
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 199