RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#80739  Szerző: lali87

NyokeeZsoltTinKA írta:
mszilárd írta: másrészről nem véletlen, hogy nincs 24 órás műsorszolgáltatás. ha megérné nekik, akkor lenne nyilvánvalóan.
Nem pontosan ebbe a topikba tartozik, de ha már itt esett róla szó:
Egy időben (asszem 2006-2007 körül) az RTL próbálkozott vele. Valahogy úgy promózták, hogy 24/7 - éjszakai baglyoknak is.
Nem tartott sokáig.... ezek szerint rájöttek, hogy nem éri meg nekik.
A 24 órás adás valószínűleg a kis nézettség és az iszonyat sugárzási költségek kombinációja miatt nem megy...MW környéki adóteljesítményt emészt fel a gerincadók hálózata..pár óra szünet éves szinten szerintem milliárdos megtakarítás.....
A digitális átállás után mind a két országos kertévé és az m1 is átáll 24 órás sugárzásra szinte tuti. (szerintem)
 #80715  Szerző: MTI

Az alábbi oldalon keresztül betekintést nyerhetünk a csatorna jelenlegi azonosítója megszületésének részleteibe. (Bocs, ha már korábban esetleg szerepelt a topikban!)

http://josegraphic.blogspot.com/2008/08 ... culat.html

Szerintem a végeredmény nem lett annyira izgalmas, mint a kezdetekkor kigondolt irányvonal.

Lesz egyébként mostanság a Tv2-nél arculatváltás?
 #80615  Szerző: NyokeeZsoltTinKA

mszilárd írta: másrészről nem véletlen, hogy nincs 24 órás műsorszolgáltatás. ha megérné nekik, akkor lenne nyilvánvalóan.
Nem pontosan ebbe a topikba tartozik, de ha már itt esett róla szó:
Egy időben (asszem 2006-2007 körül) az RTL próbálkozott vele. Valahogy úgy promózták, hogy 24/7 - éjszakai baglyoknak is.
Nem tartott sokáig.... ezek szerint rájöttek, hogy nem éri meg nekik.
 #80563  Szerző: mlaszlo

csadam írta: OFF...
A V3-nál lenne műsorzárás?
...ON
Igen van, bár náluk nem értem mi alapján állítják össze a műsorrendet, mert van olyan nap, amikor nincs megállás, mondhatni 24 órában adnak, de van amikor már viszonylag korán, 2 körül műsorzárás van, pl. most szombaton is.
 #80561  Szerző: csadam

mlaszlo írta:
benjamin írta:Akkor a TV animare musorujsaggal lehet a gond mivel o azt irta hogy hetfon 04:20-kor kezdodott az animacios filmek 05:30-kor meg a teleshop.Es igy nincs musorzaras.
Úgy látszik ők lehagyják a műsorzárást, de ahogy látom más csatornáknál is, pl. RTL Klub, FEM3, Viasat3
OFF...
A V3-nál lenne műsorzárás?
...ON
 #80559  Szerző: mlaszlo

admin írta: Korábban írta is valaki - talán Attis -, hogy javult a fórum színvonala. A vélemény jól esett és a moderátori csapat is egyetért szerintem ezzel, én legalábbis igen.
Egyetértek :)
 #80558  Szerző: mlaszlo

benjamin írta:Akkor a TV animare musorujsaggal lehet a gond mivel o azt irta hogy hetfon 04:20-kor kezdodott az animacios filmek 05:30-kor meg a teleshop.Es igy nincs musorzaras.
Úgy látszik ők lehagyják a műsorzárást, de ahogy látom más csatornáknál is, pl. RTL Klub, FEM3, Viasat3
 #80551  Szerző: markfelt

mszilárd írta: tényleg jó az a banner, ami arról szól, hogy menjünk fácséra, névvel, ott nincs trollkodás... de... nem lehetne inkább kiírtani a fórumról a trollokat? szigorúbb szűrési elvekkel, vagy mittudomén. ez nem épp erről az újabb teljesen felesleges hozzászólásról jutott eszembe, csak úgy általában.
Ez egy többlépcsős folyamat, a Szabályzatban le is írtuk moderálási alapelveinket. Indokolt esetben persze nem várunk "ötig", hanem azonnal tiltunk. Benjamin kérdése szerintem ezt nem tette indokolttá momentán.

Rengeteg példa volt és van is szigorú intézkedésekre az elmúlt fél évben, a "trolltalanítás" jelenleg is zajlik.

Korábban írta is valaki - talán Attis -, hogy javult a fórum színvonala. A vélemény jól esett és a moderátori csapat is egyetért szerintem ezzel, én legalábbis igen.
 #80548  Szerző: benjamin

mszilárd írta:
talán, mert az animációs filmek tartanak mondjuk 04:45-ig, és utána van műsorzárás a következő műsorszámig. vagy épp azon a napon épp nincs műsorzárás. de persze, nem kell utánanézni, vagy ilyesmi, elég az, ha úgy gondolod, hogy... egyébiránt, ha nem nézel éjjel tévét (mert nem nézel, ha nem vagy ezzel tisztában), akkor neked miért fontos ez? régebben, amikor még csak olvastam a fórumot, volt egy másik troll, aki a tizenhatkilencért reklamált folyton, úgy, hogy nem volt tizenhatkilences tévéje.

másrészről nem véletlen, hogy nincs 24 órás műsorszolgáltatás. ha megérné nekik, akkor lenne nyilvánvalóan.

tényleg jó az a banner, ami arról szól, hogy menjünk fácséra, névvel, ott nincs trollkodás... de... nem lehetne inkább kiírtani a fórumról a trollokat? szigorúbb szűrési elvekkel, vagy mittudomén. ez nem épp erről az újabb teljesen felesleges hozzászólásról jutott eszembe, csak úgy általában.
Nem akarok vitat csinalni de a trollkodassal ram celoztal?En csak mondtam hogy ez uj dolog nem azt hogy kezzelfoggal szeretnem hogy legyen.(Ha valamit felreertettem akkor bocsanat.)
 #80542  Szerző: mszilárd

talán, mert az animációs filmek tartanak mondjuk 04:45-ig, és utána van műsorzárás a következő műsorszámig. vagy épp azon a napon épp nincs műsorzárás. de persze, nem kell utánanézni, vagy ilyesmi, elég az, ha úgy gondolod, hogy... egyébiránt, ha nem nézel éjjel tévét (mert nem nézel, ha nem vagy ezzel tisztában), akkor neked miért fontos ez? régebben, amikor még csak olvastam a fórumot, volt egy másik troll, aki a tizenhatkilencért reklamált folyton, úgy, hogy nem volt tizenhatkilences tévéje.

másrészről nem véletlen, hogy nincs 24 órás műsorszolgáltatás. ha megérné nekik, akkor lenne nyilvánvalóan.

tényleg jó az a banner, ami arról szól, hogy menjünk fácséra, névvel, ott nincs trollkodás... de... nem lehetne inkább kiírtani a fórumról a trollokat? szigorúbb szűrési elvekkel, vagy mittudomén. ez nem épp erről az újabb teljesen felesleges hozzászólásról jutott eszembe, csak úgy általában.
  • 1
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 203