van egy olyan érzésem, ha feléd járna pl flirt, azzal sem lennél megelégedve (én sem)
mivel az egy elővárosi motorvonat, kicsit olyasmi, mint egy nagy villamos. kényelmetlen de baromi jó a gyorsulása, még ott is van értelme huzatni, ahol állomást elhagyva 30másodperc mulva jön a következő (pl budafok-háros - campona)
viszont 45-50kmeket utazgatni vele húzós
alapjában véve mások a körülmények, itt emberek ezrei próbál bejutni a városba lehetőleg egyszerre majd este vissza, itt képtelenség lenne 50esével kényelmes (szubjektív) buszon mindenkit elvinni
az egésszel az a baj, hogy alapvető szemlélet, hogy a vasút és a busz riválisok.. mindenki csak a saját kis világát látja.. mindenki csak a jelent nézi és a holnapra nem gondol
így lehet, hogy még véletlenül sincs egy logikus, kapcsolódó hálózat kialakítva
és akkor egy kis személyes vélemény érzelmi megközelítésben:
amugy én belehalnél heti többszáz km buszozgatásba. én eddig többnyire olyan buszon utaztam, ahol nemhogy kinyujtani nem tudtam picit sem a lábam, egyenesen kényelmetlenül ültem, mert a következő szék nyomta a térdem. fejem felett 40-50centivel már van valami és az ülés szélessége épphogy elég. pedig nem vagyok egy nagydarab ember, 185körül és 80kilo.. tehát mondhatni átlagos. szerintem a buszokat japánokra tervezik