RADIOSITE Fórum

• Class FM

#81648  Szerző: Attis

rmihaly76 írta:A pentek esti mixek egeszen hallgathatoak... Talan csak nem a nehai YO Radio hallgatosagara palyazik a klasszefem? :)
Yo vicc :lol: .
 #81647  Szerző: asimov

A pentek esti mixek egeszen hallgathatoak... Talan csak nem a nehai YO Radio hallgatosagara palyazik a klasszefem? :)
 #81554  Szerző: Nightman

baltával.. :) Igazad van,intro tényleg kevés,outro aaaaaz van.. Hallgasd több órán át.. Vagy.. A mai technikával,szoftverekkel elképzelhető hogy műsorvezetőfüggő? Főleg délután,hétköznap figyeltem meg,Vágó Pirosnál,meg múlt héten a morning sávban
 #81545  Szerző: DWC

Nightman írta:Mért nincs keverés? Olyan nagy meló? Sokat ront a 'színvonalon' a pörgős stíluson,hogy 'a rádió'-ban majd' minden dal az utolsó másodpercéig eröltetve van..
Eddig akármikor hallottam, baltával voltak szabva a dalok - se intro, se outro, egy csomószor rögtön az énekkel kezdődött a track.
 #81541  Szerző: Nightman

Mért nincs keverés? Olyan nagy meló? Sokat ront a 'színvonalon' a pörgős stíluson,hogy 'a rádió'-ban majd' minden dal az utolsó másodpercéig eröltetve van..
 #81098  Szerző: Nightman

Roger írta:Hétvégén nem hallgatta esetleg valaki a kívánságműsort?
Valaki "beszólhatott" Garaminak, mert a beszédje végére figyeltem fel, de pont azt mondta:
" nem Te rólad szól a rádiózás, fogd vissza magad "
persze viccesen adta elő, meg hogy az a bizonyos személy küldte az üzenetet, hívja fel és beszélgessenek el...
:roll:
Nem maradtál le semmiről,ez elvileg egy sms volt,amit beolvasott.. Én bevallom tuti nem tettem volna,minden tiszteletem övé..
 #81056  Szerző: Roger

Hétvégén nem hallgatta esetleg valaki a kívánságműsort?
Valaki "beszólhatott" Garaminak, mert a beszédje végére figyeltem fel, de pont azt mondta:
" nem Te rólad szól a rádiózás, fogd vissza magad "
persze viccesen adta elő, meg hogy az a bizonyos személy küldte az üzenetet, hívja fel és beszélgessenek el...
:roll:
 #81055  Szerző: LuciFerko

admin írta:Tizedmásodperces pontosságú szinkronban megy a Class FM-en és a R1-en a Give Me Everything. :D
Épp akartam írni :D
 #81054  Szerző: markfelt

Tizedmásodperces pontosságú szinkronban megy a Class FM-en és a R1-en a Give Me Everything. :D
 #81051  Szerző: LuciFerko

ceve írta:
kerek1radio írta:Nos, azzal semmi baj sincs, hogy vegyítik az évtizedeket és a stílusokat, csak... Csak finomabban is lehetne. Mellesleg a Class FM egy országos rádió és úgy néz ki, hogy számukra nem csak a magyar valóság (ízlésvilág) a mérvadó, hanem a külfödi trendek. Az alábbi playlistet olvasva - a magyarokat leszámítva - abszolút az osztrák Ö3 ugrik be nekem. Ott kb. ugyanilyen hangulatú a szelektálás. Szerintem a Class FM-nél most ismét megnyomták a finomhangolás "gombot" és szépen lassan kialakítják a maguk HOT AC arculatát. Kérem szépen ez nem lesz soha sem tini rádió, a Class egy trendi felnőtt adó akar lenni és ezzel a playlisttel úgy látom, hogy kezdik megtalálni magukat.
Egyezik.

Ha a magyar számokat kitakarjuk a listából, semmi gondot nem látok. Jóval frissebbek és bevállalósabbak az elődrádiónál, és ez tetszik. (Az internet előtti időkben rendszeresen hallgattam a Somogyi Zoltán féle európai slágerlistát. Megdöbbentő volt, hány olyan szám volt benne, ami teljesen kompatibilis lett volna egy országos rádióval, a Danubius mégis fél-egy év késéssel, vagy soha nem játszotta.)

A magyaroknál viszont már egy jó ideje az az érzésem, mintha nem tudnák mivel kitölteni az előírt kvótát, ezért minden második külföldi után teljesen véletlenszerűen beszúrnának egy - stílusban és hangulatban sokszor semennyire nem passzoló - magyar számot. A koncepciót még nem sikerült megfejtenem. A Megasztáros nyálpoptól, a nyolcvanas évekbeli rockon át az alternatívig játszanak mindent, amit sikerül. Sajnos így napközben 5-10 percnél tovább hallgathatatlan ez a rádió. :(
Mondjuk az "Emberek Mamáját" én sem erőltetném, de mint tudjuk az ő közönségük emlékei között szerepel ez dal.
Az enyémben is - világosan emlékszem, hogy mikor frissnek számított, már akkor is kínvallatni tudtak volna vele. :hehe:
Nekem meg a nyálas, sírós általános iskolai anyáknapi ünnepségek jutnak eszembe róla :punch:
  • 1
  • 315
  • 316
  • 317
  • 318
  • 319
  • 510