RADIOSITE Fórum

• Sport

#81348  Szerző: LuciFerko

Mit szóltok a svédek elleni győzelemhez? :)
 #78758  Szerző: Attis

Nagyon izgalmas, jó futam volt a Hungaroringen.
De szervezési hibák voltak bőséggel a versenyen.
Pl. Heideld kiégett kocsiját mi a francért kellett a forgalommal szemben (!!), több száz méteren gurítgatni? Ezt máshol elintézik egy darus kocsival, esetleg begurítják egy szervizútra... Vettelt nem kicsit zavarta meg a box-ból kijövet ez a malőr. (A világbajnokság jelenlegi állása szerint jobban is megzavarhatta volna... A világbajnoki cím már nem kérdéses...)
Ezenkívül a közvetítés sem volt a legjobb... Sajnos nagyon sok mindent csak kései ismétlésben láthattunk viszont.
 #55610  Szerző: Mauro

Pasa írta:Ja, csak az a baj, hogy öngól. :o
Hát igen. Dél Amerikába ezért már öltek meg játékost.
 #55608  Szerző: Pasa

Ja, csak az a baj, hogy öngól. :o
 #53986  Szerző: Jani

Pasa írta:Miért, szerinted mi a véleményük a svédeknek a magyarokról úgy általában? És igazuk van-e? Maradjunk annyiban, hogy semmivel sem jobbak nálunk. Amíg az ott randalírozókról ítélnek meg bennünket, addig én sem tudok másként viszonyulni hozzájuk.
A másik meg az, hogy nyilván mi sem tudjuk, ki ott a miniszterelnök, de illendő lett volna utánanézni, mielőtt ilyen blődséget csinálnak.
Igazad van.Én úgy látom,hogy külföldön(otthon)viselkedniük kell,addig ha eljönnek Magyarországra a "vendégek" elfelejtkeznek magukról.Az sem kizárt,hogy otthon is így viselkednek.Minket viszont szépen meglátnak külföldön,hogy a "magyarok".
Azzal is egyet értek,hogy semmivel nem különbek tőlünk.
 #53954  Szerző: csokie

Pasa, még jó hogy "királyság" van Svédországban...
 #53951  Szerző: Pasa

Miért, szerinted mi a véleményük a svédeknek a magyarokról úgy általában? És igazuk van-e? Maradjunk annyiban, hogy semmivel sem jobbak nálunk. Amíg az ott randalírozókról ítélnek meg bennünket, addig én sem tudok másként viszonyulni hozzájuk.
A másik meg az, hogy nyilván mi sem tudjuk, ki ott a miniszterelnök, de illendő lett volna utánanézni, mielőtt ilyen blődséget csinálnak.
 #53945  Szerző: Zsolt

Pasa írta:
Zsolt írta:Szerintem nem az összes svéd szerkesztette annak a futballmérkőzésnek a feliratait, hanem csak egy.
Aha. Pont a svédekről tudnék neked mesélni (Sziget 2010)...
Nyilván egy Sziget fesztivál látogatói alapján szokás megítélni egy ország lakóinak összességét.
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 45