RADIOSITE Fórum

• Informatika

#82613  Szerző: donder

és hol lehet rendelni ugyanilyen táv. ir.-t?
 #82580  Szerző: szemilan

donder írta:Segítségeteket szeretném kérni!...

Kirakodóvásáron vettem jómultkorában egy MUSTEK DVB-T300 Típusú set-top-boxot kemény 500 forintért...
Persze hogy nem volt jó...
Kiderítettem hogy a tápegység volt a hibás, nos volt egy DVD lejátszóm, abban ugyanolyan feszkók voltak, decsit nagyobb áramerősséggel.. most már megy a STB, de nincs hozzá távirányítóm... Kipróbáltam 20 itthon található félefajta távkapcsolóval de nem ment...
Univerzális távirányítót csak végső esetben szeretnék venni...
Tudja valaki hogy hogy néz ki az eredeti távirányítója!? (Internetem nincs fent, csak egy utángyártott + kép)
:cry:
Please Help me... :) Köszönöm előre is!

http://www.digizone.cz/clanky/mustek-dv ... mac-i-pro/

Google is kidobja :)
 #82579  Szerző: donder

Segítségeteket szeretném kérni!...

Kirakodóvásáron vettem jómultkorában egy MUSTEK DVB-T300 Típusú set-top-boxot kemény 500 forintért...
Persze hogy nem volt jó...
Kiderítettem hogy a tápegység volt a hibás, nos volt egy DVD lejátszóm, abban ugyanolyan feszkók voltak, decsit nagyobb áramerősséggel.. most már megy a STB, de nincs hozzá távirányítóm... Kipróbáltam 20 itthon található félefajta távkapcsolóval de nem ment...
Univerzális távirányítót csak végső esetben szeretnék venni...
Tudja valaki hogy hogy néz ki az eredeti távirányítója!? (Internetem nincs fent, csak egy utángyártott + kép)
:cry:
Please Help me... :) Köszönöm előre is!
 #82107  Szerző: szemilan

csadam írta:A hipernet valóban országos lesz? Azt hallottam, hogy a Telenor az összes ilyen "antennát" ki akarja cserélni. Mi lehet igaz ebből?

Más (,de a fentihez tartozik): Aki jártasabb arrafelé: A vas megyei Szergény határában milyen telefon átjátszó antenna van? (Itt lakok tőle kb. 7 km-re, de nem tudok róla semmit...) Valaki tud erről valamit?
Igen úgy, mint a másik kettőnek. Telenorék jövő év közepéig akarják megcsinálni. Persze ez alatt nem az országos adóhálózat cseréjét, hanem a jelenlegi 3G adók cseréjét érthetik szerintem. Országos lefedettség max a frekvencia aukciók lezajlása után lehetségesek, mivel elegendő frekvenciát kell, hogy birtokoljanak. Meg amugy sem fogják elsietni a dolgokat. Nincs akkora érdekeltsége a mobilinternetnek. Ha lenne, már a falvakban is ott lenne.

Magyarországon nem nyílvánoak ezek az adatok. De pl itt http://www.geocaching.hu/poi.geo?code=43526 egy két torony megtalálható, illetve a pannonnak (jaj bocs Telenor) meg a vodafonenak van egy térképe, ahol megjelölik hol keresnek bázisállomásnak helyet. A Telenoros térképen elviekben akár egy régebbi torony is szerepelhet, amit ki akarnak esetleg váltani.
Továbbá vannak még oldalak, ahol találkozhatsz némi infókkal. (cikkekben elszórtan pár tornyot megemlítenek, referenciaként a toronyépítő cégnél stb...)

Az én környékemen van vagy 5 mobiltorony...egyikről sem tudom melyik cégé. Csak a TV adókkal vagyok tisztában :) Nyílván mert azok nyílvánosak.
 #82101  Szerző: csadam

A hipernet valóban országos lesz? Azt hallottam, hogy a Telenor az összes ilyen "antennát" ki akarja cserélni. Mi lehet igaz ebből?

Más (,de a fentihez tartozik): Aki jártasabb arrafelé: A vas megyei Szergény határában milyen telefon átjátszó antenna van? (Itt lakok tőle kb. 7 km-re, de nem tudok róla semmit...) Valaki tud erről valamit?
 #81859  Szerző: donder

admin írta:Ubuntu és Mac-párti, nem túl kocka, de Microsoft-dolgokat általában nem kedvelő létemre a következőt jelentem ki:

http://index.hu/tech/2011/09/13/vilagur ... windows_8/

Eeeeeeeeeeeeeeeeeez jó lesz! Szép, okos, egyszerű. Like!
A mi sulink msot akar áttérni windows 7 es oprendszerre, 2.4 ghz Celeron procival, és fél giga rammal...
Most meg jön a win8...
 #81631  Szerző: donder

én is nagyot néztem a nullás pingre és a 300 euróra is...
ha nem hiszitek el lehet olvasni az OOKLA facebook-os lapjának az üzenőfalán...
http://www.facebook.com/teamookla
(lentebb van jócskán...)
 #81607  Szerző: szemilan

0 ms ping :O ???
 #81593  Szerző: Milán

80 ezer internetért?
én max 3-4 ezret adnék ki :)
Szerintem az az ember nem 100-as :) :hehe:
  • 1
  • 231
  • 232
  • 233