RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#81975  Szerző: Zoey

admin írta:Megújul a közmédia!
http://www.youtube.com/watch?v=vOb50dqVgVE
Nagyon jó! :) Ígéretesnek tűnik, csak aztán majd nézett is legyen! ;)
Tehát ami biztos:
- október 2-től vasárnap 20:15: Magyarország, szeretlek! (Jakupcsek, Csiszár, Szente Vajk)
- október 3-tól hétköznap 18:00: Maradj talpon! (Gundel-Takács)
- október 3-tól hétköznap 19:00: PONT - közszolgálati riportműsor (Novodomszki, M. Kiss)
- október 4-től kedd 21:15: DTK Show (D. Tóth Kriszta)
- október 5-től szerda 20:15 Hacktion - akciósorozat (Hujber, Oroszlán)
- október 7-től péntek 20:15 Poén péntek (Bagi, Nacsa, L'art pour l'art, rádiókabaré)
- október 7-től péntek 21:15: Mindenből 1 van - szituációs komédia (Nagy-Kálózy Eszter, Rudolf Péter)

Emellett vasárnap este Lényeg (Obersovszki)
valamint még az m1-en Gasztroangyal (Borbás)
Dunán: Mága, Kapócs, Béres A.
Duna 2-n: Veiszer, Teszári

A Híradó pedig ezek szerint 20:15-ig fog tartani, tehát 10 perccel hosszabb lesz, bár ezt csak én gondolom.

És még valami:
Jónás István, a Magyar Rádió vezérigazgatója azt ígérte: más sebességre kapcsol a Kossuth Rádió, a zömében hír- és információs műsorokra építő csatorna gyorsabban számol be a jövőben az eseményekről. A rádióban ismét készülnek majd hangjátékok gyermekeknek - tette hozzá.

A Petőfi adó megmarad zenés rádió, amely a továbbiakban is 50 százalékban magyar előadók műveit játssza, a Bartók pedig a közönség felé nyit - hangzott el a tájékoztatón.

Az új műsorstruktúrák október 1-el lépnek életbe.

részletesen: http://www.metropol.hu/itthon/cikk/780187
 #81964  Szerző: csadam

Valaki tudna szolgálni az októberi kínálatot bemutató oldal címével?
 #81963  Szerző: djlacee

Vicces, hogy az egyik aláírásban MR1 - Kossuth Rádiót írnak, a másikban meg csak Petőfi Rádiót

amúgy hajrá! Csak a regionális híradóért sírok még mindig..
 #81945  Szerző: lali87

LuciFerko írta:
admin írta:Nézegetve az októberi műsorok ajánlóit, mondom is le kábeltévémet, elég lesz a köztévé az én nem túl hardcore tévés igényeimnek. Ergo: első blikkre szimpatikus a kínálat.
Na csak elérjük az STV, ORF, TVR színvonalát?
Ezek közül csak az ORF-et ismerem mélyebben , de ha egyszer a magyar közszolgálati adókat egy lapon lehetne velük említeni azért jól esne, és végre legalább kapnánk valamit a pénzünkért a jelenlegi katyvasz helyett :-)
 #81933  Szerző: Zoey

admin írta:Nézegetve az októberi műsorok ajánlóit, mondom is le kábeltévémet, elég lesz a köztévé az én nem túl hardcore tévés igényeimnek. Ergo: első blikkre szimpatikus a kínálat.
Huh, látom nap mint nap az ajánlókat, és elég ütősnek tűnnek. Mondjuk elég keveset árulnak még el bennük, pl. a Hacktion-ről még nem is hallottam korábban, de promózzák már D. Tóth Kriszta talkshowját, Gundel-Takács vetélkedőjét is többek között. Nem tudom ugyanakkor, hogy nem késtek-e el ezzel az újítással, a fiatal nézük nagy része már évekkel ezelőtt otthagyta a köztévét, nehéz lesz őket visszacsábítani. De erre jók ezek a kampányok, mint pl. a DTK teaser-esete. Ez nagyon ötletes, szuper ötlet volt az MTVA-tól. Felkelti az érdeklődést, fiatalok körében is, beszélni kezdenek róla, rákeresnek a böngészőben. Grat, meg azért is, hogy felteszik ezeket a videókat a facebook-oldalukra. Remélem segít a nézettségi adatokon az új struktúra, jöhetne már minél előbb! Amúgy remélem, hogy az arculat is megújul.
 #81900  Szerző: mlaszlo

admin írta:
mlaszlo írta:
A csatornákon mennek már ajánlók vagy lehet valahol olvasni róla mi várható októbertől?
http://www.facebook.com/kozmedia?sk=app_57675755167

Itt találsz 1-2 videót és igen, már mennek a csatornákon is.
Köszönöm!
 #81884  Szerző: markfelt

mlaszlo írta:
A csatornákon mennek már ajánlók vagy lehet valahol olvasni róla mi várható októbertől?
http://www.facebook.com/kozmedia?sk=app_57675755167

Itt találsz 1-2 videót és igen, már mennek a csatornákon is.
 #81875  Szerző: mlaszlo

#81865  Szerző: LuciFerko

Na csak elérjük az STV, ORF, TVR színvonalát?
  • 1
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 235