RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#8312  Szerző: VidámSrác

LuciFerko írta:infóim szerint azért megy még a GoskFM mert megtámadták a bíróságon az ORTT határozatot, és amíg az nem emelkedik jogerőre addig teljesen legalális az adás... Azaz el lesz húzva még egy darabig...
nincsenek jó információid, mert a megszüntető ortt határozat jogerős. annyira, hogy az ortt-nél egy ideje már nem is létezik a miskolci és a debreceni gold fm, illetve a médiahatóság átadta az ügyet az nhh-nak, hogy szüntessék meg a rádióengedélyt. az nhh hozott is egy visszavonó határozatot, na ezt támadták meg. esélyük sincs nyerni, csak az időt húzzák... (pl.: az nhh szeptember 22-én vonta vissza az engedélyét, az erről szóló határozatot sikerült az advertumnak november 10-én átvenni.) már megint valami csúnyaságra készülnek.
 #8310  Szerző: LuciFerko

infóim szerint azért megy még a GoskFM mert megtámadták a bíróságon az ORTT határozatot, és amíg az nem emelkedik jogerőre addig teljesen legalális az adás... Azaz el lesz húzva még egy darabig...
 #8206  Szerző: mg

ja, nagynehezen lekövettem a gondolatmenetet, csak felületesen olvastam, ok :)
 #8205  Szerző: mg

Ajkán van egy Klub meg egy tervezett freki, Barcson meg egy Aqua Rádió, Kozármisleny meg majdhogynem összeépült Péccsel...
 #8204  Szerző: Obladioblada

Összeszedtem mert érdekelt. Az nb1-ben és az nb2-ben, az A és B csapatokkal együtt van összesen 10 budapesti csapat de ideszámolhatjuk még Vecsést és Tökölt is, így 12, van még 4 győri, 2 debreceni, 2 zalaegerszegi, továbbá 1-1 szombathelyi, nyíregyházi, kaposvári, kecskeméti, fehérvári, miskolci, paksi, siófoki, bőcsi, ceglédi, kazincbarcikai, makói, békéscsabai, baktalórántházi, szolnoki, váci, jászberényi, pécsi, nagyberki, tatabányai, pápai, kozármislenyi, ajkai, felcsúti, százhalombattai, bajai, dunaújvárosi, és barcsi. Ez így 48 csapat, 32 helyen. Ha Budapestet kivesszük marad 31 település. Nézzük ezek közül hol van helyi rádió.

Győrött, Debrecenben, Zalaegerszegen, Nyíregyházán, Miskolcon, Szombathelyen, Kaposváron, Kecskeméten, Székesfehérváron, Siófokon, Pakson, Cegléden, Kazincbarcikán, Békéscsabán, Makón, Szolnokon, Vácott, Jászberényben, Pécsett, Tatabányán, Pápán, Dunaújvárosban, Baján, Százhalombattán.

Bőcsi, baktalórántházi, nagyberki, kozármislenyi, ajkai, felcsúti, és barcsi rádió információim szerint nincs.

Tehát Budapesttel együtt 25 hely van, ahol érdemes lehet rádiót vásárolni, vagy labdarúgó jogokat eladni, ha tisztán a focit nézzük. Ebből nagyon sok már most hálózatos (juventus, klub, rádió1, n-joy), így leszarja mi történik az adott városban, és szerintem szintén sok, ami nem eladó, vagy a tulajdonost nem érdekli a focit. Tehát marad kb. 10, mely vevő lehetne ilyesmire, elsősorban a nagyvárosokban, ezek pedig összesen sem fognak több száz millát költeni ilyesmire...

Remélem lehetett követni.
 #8200  Szerző: LuciFerko

vörösmarty rádióban szokott telefonos bejelentkezés lenni a vidi-meccsekről... :D
 #8199  Szerző: NagyBela

Kedves Obladi!

Persze, hogy senki. Tudod egyik zsebből a pénz a másika és utána vissza. Ez még mindig ugynanaz a történet
 #8197  Szerző: Obladioblada

mg írta:ja, de egyébként meg a rádiós közvetítési jogokat tovább akarják értékesíteni, tehát valószínű, hogy az övék nem is sportrádió lesz
Ez az egyik kedvencem a történetben, hiszen eleve úgy volt, hogy azért kell a nagy rádióhálózat, hogy a magyar labdarúgást lehessen promotálni, lehessen nyomni agyba - főbe és az ebből származó haszon csapódik majd vissza, ezért kapták a plusz 2 milliárd hitelt. Persze a vak is láthatta, hogy tojnak ők majd erre, de akkor is. Eredetileg ilyesmit kommunikáltak. Én már csak arra lennék kiváncsi, ha tovább akarják értékesíteni (azt ami amúgy értékesíthetetlen, hiszen a Magyar Rádió is szívességet tett azzal, hogy közvetített) ki lesz az, aki ezért évi százmilliókat ki fog nekik fizetni. Hiszen a Magyar Rádión kívül országos lefedettségű adót nem érdekel, és őket sem annyira, hogy ez beleférjen az éves költségvetésbe. Itt egyedül a helyi rádióknak lehetne ezt eladni egyesével (azon városok, ahol van nb1, nb2), de nem hiszem, hogy éves színten milliókat fizetne bárki ezért. Miskolcon például kinek akarják eladni a DVTK közvetítési jogait? A Juventusnak, vagy a Sztár FM-nek? Őket eddig sem érdekelte. A helyi kis rádiók pedig pl. Pápán, Kecskeméten, Szombathelyen, Kazincbarcikán, stb, nem fognak tudni semennyit sem kifizetni olyan dologra, ami eddig ingyen volt, vagy amiről eddig sem tudósítottak.

Kiváncsi lennék hány helyi rádión volt eddig a helyi csapat mérkőzéseiről élő 2 órás közvetítés...

Összefoglalva, csak annyi, hogy nekem is nagyon sok olyan dolgom van, amit nagyon drágán el akarok adni, de sajnos nincs senki, aki kifizetne nekem ezért sok-sok milliót, mert senkit sem érdekel pl. a nemi életem heti 2 órás közvetítése megszakítás és zene nélkül élő egyenesben, pláne nem, ha még fizetni is kell érte.
 #8191  Szerző: NagyBela

Én erre azt mondom Mg. Várj egy kicsit. Az Advertum többször terelt már elég sok helyen. Lássuk mi lesz belőlle.
 #8186  Szerző: mg

ja, de egyébként meg a rádiós közvetítési jogokat tovább akarják értékesíteni, tehát valószínű, hogy az övék nem is sportrádió lesz
  • 1
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 222