RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#82334  Szerző: molnarb

"A digitális földfelszíni televíziós kínálat jelentős kibővítése

Az új MinDig TV Extra Családi csomag 13 népszerű csatornát kínál a jelenlegi 7 szabadon fogható és az Alapcsomagban szereplő 10 program mellé:

Viasat 3, Comedy Central, Universal Channel, Spektrum, History, Sport 1, Sport 2, Minimax, Cartoon Network, PRO4, Prizma TV, Muzsika TV és Dorcel TV.

Október 1-jétől az AH a 30 csatornás csomagot akciós, 1 990 forint/hó áron kínálja. A 13 új program a B multiplexen lesz elérhető, a hálózat lakossági lefedettsége 81 százalékos lesz, a digitális jelek 19 telephelyről foghatók. Az HBO-val együtt immár 31 televíziócsatorna műsora fogható a DVB-T platformon, melyek össznézettsége meghaladja a 80 százalékot. "

http://mindigtv.hu/oktober-1-jen-jelent ... rogram-ele

Még mindig hiányolok egy zenecsatornát... Legalább egy Viva mehetett volna, gondolom a Digi nem akarta adni egyik sajátját sem... Fure viszont, hogy két erotikus csatorna is benne van így már.
 #82116  Szerző: donder

no igen ez engem is érdekelne
 #82108  Szerző: bukkfa24

Pár héttel ezelőtt valaki adatokat közölt itt a Radiosite fórumon a romániai DVB-T-vel kapcsolatosan.Próbálkoztam megtalálni a Fórum arhivumában,eredmény nélkül.Segitséget kérek,hol lehetne ezt a híranyagot megtalálni,ha valaki tudja,kérem segítsen.
 #82103  Szerző: bukkfa24

Ha valaki tudja,írja meg, mikor kezdik Fehérgyarmatról a DVB-T tesztsugárzást,és mekkora lesz az A és C multiplexek adóteljesítménye e telephelyről?
 #81402  Szerző: Nightman

Na akkor összegezve, ahol
nem lesz idén B MUX:
Kabhegy,
Pécs,
Csávoly,
Kiskőrös,
Fehérgyarmat
Szentes
 #81400  Szerző: Nightman

Egy másik fórumon egy AH-s figura szokott firkálgatni,tőle az okt. 1.-i indulás. Vannak telephelyek az országban,ahol a B-mux nem indulhat el a jöv. Júliusi analóg lekapcsolásig. Ezek azok az adók,amik a jelenleg is működő A,vagy C muxokra kijelölt csatornákon az analóg csatornakiosztás zavarása miatt -ellen- már most is -ideiglenesen- a B muxra kijelölt csatornákat használják.. Mindjárt visszaolvasom hol indulhat..
 #81398  Szerző: Nightman

Így van. Talán annyival egészíteném ki,hogy törvény írja elő,hogy a közszolgálati tévéket,rádiókat,minden kábelszolgáltatónak fel kell vennie a kinálatba. (Nyilván azért,hogy ha vészhelyzet,katasztrófa,háborús hangulat van,ne kelljen 35 csati felé küldeni az infót,hanem egy pillanat alatt értesüljön mindenki..)
 #81393  Szerző: mlaszlo

csadam írta:Akkor miért nem kapcsolják le? Bocs, ha OFFoltam!
Azt hiszem az AH részére van valami előírás, hogy a közszolgálati adókat el kell osztani.
 #81392  Szerző: csadam

mlaszlo írta:...jelenleg sem fizetnek az AH-nak semmit a sugárzásért.
Akkor miért nem kapcsolják le? Bocs, ha OFFoltam!
 #81391  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Rádióadásra is lehet számítani vagy csak TV? Egy MR6 bocsánat, Régió Rádióval még kiegyeznék, illetve az MR többi adójával
Rádióval bővítés nem hiszem hogy lesz, azzal nem igazán lehetne előfizetőket nyerni.
MR adók esélye is szinte nulla, jelenleg sem fizetnek az AH-nak semmit a sugárzásért.
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 203