RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#82428  Szerző: szemilan

kerek1radio írta:Mellesleg elolvastam mindent még előtte és azt követően fogalmaztam meg a számomra furcsa helyzetet... illetve a Médiatanács döntésének fényében (lásd alább), szerintem nem is olyan hülyeség az amit leírtam. Szupertitkos... megbeszélés... Pont adásidőben... furcsa...ugyanis eddig ez nem volt szokás náluk... ráadásul nem hét közben... csak úgy... na bumm!
Nézd a Slágernél is kimondták, hogy vége. Miért ne lenne a neónál is ez, ha úgy lenne?
 #82426  Szerző: kerek1radio

Mellesleg elolvastam mindent még előtte és azt követően fogalmaztam meg a számomra furcsa helyzetet... illetve a Médiatanács döntésének fényében (lásd alább), szerintem nem is olyan hülyeség az amit leírtam. Szupertitkos... megbeszélés... Pont adásidőben... furcsa...ugyanis eddig ez nem volt szokás náluk... ráadásul nem hét közben... csak úgy... na bumm!
 #82425  Szerző: kerek1radio

:lol: :lol: Na erre mondtam én, hogy fura!
 #82421  Szerző: szemilan

Talán egy kicsit utánajárhattál volna a dolognak mielőtt kiabálsz a fórumon. Ráadásul hülyeségeket.

Best of Bumeráng

"Bochi szabadságon van, Lajos és Vogci pedig szupertitkos megbeszélésre megy, így ma Kovács Gabesz által összeszedett gyöngyszemeket elevenítünk fel. "

Forrás: bumerang.hu
 #82419  Szerző: mlaszlo

kerek1radio írta:VALAMI GÁZ VAN SZERINTEM... A BUMERÁNGBAN MÁR KEDDEN NEM VOLT A BOCHKOR. MA MEG MÁR CSAK ARCHÍV ANYAGOKAT JÁTSZOTTAK BE... SZEPTEMBER 21-ÉN, SZERDÁN??? ARCHÍV ANYAGOK??? A BUMERÁNGBAN??? NEM TUDOM HOGY BEJELENTETTÉK E, DE MÉG ÚGYIS NAGYON AMATŐR MEGOLDÁS... ÉS NAGYON GYANÚS AZ EGÉSZ!

JA ÉS AZ ÜZENŐFALUKON CSAK A HÉTFŐI ÜZENETEK JELENTEK MEG, A TEGNAPI ÉS A MAI MÁR NEM IS...

FURA!!!!
Szerintem ha gond lenne, azt Bochkorék már kommunikálták volna a hallgatók felé. Az hogy ismétlés volt nem jelent semmit, a Morning show-nál is volt hogy egy egész héten át best of volt, amikor szabadságon voltak.
 #82417  Szerző: kerek1radio

VALAMI GÁZ VAN SZERINTEM... A BUMERÁNGBAN MÁR KEDDEN NEM VOLT A BOCHKOR. MA MEG MÁR CSAK ARCHÍV ANYAGOKAT JÁTSZOTTAK BE... SZEPTEMBER 21-ÉN, SZERDÁN??? ARCHÍV ANYAGOK??? A BUMERÁNGBAN??? NEM TUDOM HOGY BEJELENTETTÉK E, DE MÉG ÚGYIS NAGYON AMATŐR MEGOLDÁS... ÉS NAGYON GYANÚS AZ EGÉSZ!

JA ÉS AZ ÜZENŐFALUKON CSAK A HÉTFŐI ÜZENETEK JELENTEK MEG, A TEGNAPI ÉS A MAI MÁR NEM IS...

FURA!!!!
 #82401  Szerző: markfelt

Zoey írta:Hűűűha...

"A Médiatanács nem biztosít további egy hónapos haladékot az FM 1 Zrt. médiaszolgáltató részére a díj megfizetésének és a bankgarancia biztosításának teljesítésére és az előterjesztés mellékletében foglaltak szerint felszólítja a médiaszolgáltatót kötelezettségei öt napon belül történő teljesítésére, és tájékoztatja a médiaszolgáltatót a számla helyesbítésével kapcsolatos álláspontjáról."
Ez ez volt.
 #82400  Szerző: Zoey

Hűűűha...

"A Médiatanács nem biztosít további egy hónapos haladékot az FM 1 Zrt. médiaszolgáltató részére a díj megfizetésének és a bankgarancia biztosításának teljesítésére és az előterjesztés mellékletében foglaltak szerint felszólítja a médiaszolgáltatót kötelezettségei öt napon belül történő teljesítésére, és tájékoztatja a médiaszolgáltatót a számla helyesbítésével kapcsolatos álláspontjáról."
 #82354  Szerző: szemilan

A mai napirendek közül:

E-54/2011. Az FM 1 Zrt. (Neo FM) országos kereskedelmi rádiós médiaszolgáltató cégadataiban bekövetkezett változásról.

A Médiatanács 1165/2011. (IX. 7.) számú határozata

az FM1 Zrt. (Neo FM) országos kereskedelmi rádiós médiaszolgáltató díjfizetésre és bankgarancia teljesítésére vonatkozó haladék iránti kérelme

A Médiatanács nem biztosít további egy hónapos haladékot az FM 1 Zrt. médiaszolgáltató részére a díj megfizetésének és a bankgarancia biztosításának teljesítésére és az előterjesztés mellékletében foglaltak szerint felszólítja a médiaszolgáltatót kötelezettségei öt napon belül történő teljesítésére, és tájékoztatja a médiaszolgáltatót a számla helyesbítésével kapcsolatos álláspontjáról.
 #82348  Szerző: csokie

puszilgatógép írta:Most ezek komolyan azt hiszik, hogy ha leszerződtetik az összes Slágerben dolgozó, főnökösködő embert ide, akkor majd lesz hallgatottság? Kb két éves felmérések alapján rádiót csinálni nem menő, észre kéne venni, hogy közben változott a világ. Ami akkor működött a Slágernél az ma már bukta. Itt a baj, hogy nincs önálló tehetség, gondolat, újításra képtelenek, változtatáshoz gyávák. Remekül lejön a töketlenkedésükből, hogy a Slágernél is a jenkik hozták a remekül működő stratégiát, azért működött jól, ezek a bohócok csak végrehajtók, betanított munkások voltak jópénzért.

Ezeket kellene jó messze elzavarni a süteményes gyerekkel az élen, tavaly tavasszal úgyis az ő remek tehetsége vágta gallyra a Neo-t mikor hozta az ötven "bevált" zenéjét, azóta száguld a Neo...le a szakadékba. Ide szakmai befektető kellene, nem ilyen hülye bohócok.
Jó a gondolat meneted, csak a "lemez járt már le" mióta!
  • 1
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • 261
  • 584