RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#82684  Szerző: asimov

Ez a kocsmastlus nekem se jott be, es a ket szakertonek is nagy elmeny lehetett masfel meterrol nezni a laptopkepernyoket...
mszilárd írta: Az meg külön baromság volt, hogy új stúdióban vannak, és a két 'szakértő' úgy terpeszt a székeiben, mint jómunkásember a kocsmában. Ami -szvsz- tévében elég nagy parasztság.
Bár a komplett Forma-1 közvetítés botrány. Persze nem ugyanaz a kategória, de azért érdemes összehasonlítani egy BBC-s közvetítéssel. (Persze ott egy adás költségvetése nagyobb, mint az RTL Klubnál öt év alatt... de akkor is.)

És, ha már itt tartunk... nem gondoltam volna, de nekem baromira hiányzik Palik. Rajta legalább lehetett röhögni is. Pláne, amikor állandóan fikkantotta Gyulámat. :D Jó lenne, ha visszatérne a kenguruktól, aztán vinne egy kis életet Gyulámék mellé.
 #82674  Szerző: Roger

mlaszlo írta:
Roger írta:Központi hiba vagy megint az Optanet alkot újabban, hogy a PRIZMÁN minden második-harmadik nap késik a hang....? :S
Szerintem a helyi szolgáltatónál lehet valami hiba, UPC-n és T-Home kábelen nincs ilyen probléma.
Köszönöm! :chinese: Jelzem feléjük, hátha... :sealed:
 #82673  Szerző: mlaszlo

Roger írta:Központi hiba vagy megint az Optanet alkot újabban, hogy a PRIZMÁN minden második-harmadik nap késik a hang....? :S
Szerintem a helyi szolgáltatónál lehet valami hiba, UPC-n és T-Home kábelen nincs ilyen probléma.
 #82630  Szerző: lali87

Attis írta:Gondoltam, szippantok egyet a kultúrából, belenéztem a VV-összefoglalóba.
Nem mélyednék el bővebben a műsor tartalmi részleteiben... :sick:
Most 16-os karikával megy a műsor, de ennyi b** meg, f***om, k**rva cenzúrátlanul még a legjobb Bruce Willis-filmekben sincs. Pedig azok általában 18-asokkal mennek.

Maradjunk a magasröptűségnél, nem volt sz@rszagú az a "szippantás" :-D
 #82627  Szerző: Attis

Gondoltam, szippantok egyet a kultúrából, belenéztem a VV-összefoglalóba.
Nem mélyednék el bővebben a műsor tartalmi részleteiben... :sick:
Most 16-os karikával megy a műsor, de ennyi b** meg, f***om, k**rva cenzúrátlanul még a legjobb Bruce Willis-filmekben sincs. Pedig azok általában 18-asokkal mennek.
 #82624  Szerző: LazlowHUN

mlaszlo írta:
djlacee írta:Úgy tűnik, az RTL-nél nem sikerült megoldani, hogy a reklám és a film egy hangerővel menjen :x
Más műsornál nem tudom mi a helyzet, de ez a film anno az HBO-n is viszonylag halk volt a többi filmhez képest.
Sajnos nem csak ennél a filmnél vannak problémák.
 #82621  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Úgy tűnik, az RTL-nél nem sikerült megoldani, hogy a reklám és a film egy hangerővel menjen :x
Más műsornál nem tudom mi a helyzet, de ez a film anno az HBO-n is viszonylag halk volt a többi filmhez képest.
 #82620  Szerző: djlacee

Úgy tűnik, az RTL-nél nem sikerült megoldani, hogy a reklám és a film egy hangerővel menjen :x
 #82603  Szerző: mlaszlo

LazlowHUN írta: Sajnos ez az őszi műsorstruktúra kritikán aluli, már hányingerem van attól, hogy más sincs, csak VV5. Sehol semmi értelmes műsor......
Ma a Forma 1 időmérő edzésen a megújult intro engem egy picit a djuice piros logós (kb. 2009) arculatára emlékeztetett. De milyen érdekes, hogy ezt is csak úgy félig-meddig változtatták meg: a hang ugyan az maradt az intro alatt.... :(
Ez így van, itt lenne a lehetőség az m1 számára, valami újjal előjönni, a 19:00-20:30 közötti sáv mind a két kereskedelmin műsorilag nagyon gyenge, szerintem valami jó sorozattal, filmmel, esetleg az új vetélkedővel lehetne nézőket szerezni.
  • 1
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 199