RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#82875  Szerző: Attis

olvaso1 írta:Kedden kiderül pályázik-e újra a Balatonnál a Juventus, vagy sem. Szerintetek kik fognak pályázni amúgy a volt balatoni Juventus frekikre?
Mária, Európa, Katolikus szinte biztos...

R1? Már van egy adójuk a balatonnál. Ettől függetlenül úgy vélem egyikre biztosan rá akarják majd tennia kezüket.
 #82829  Szerző: szemilan

Kedden kiderül pályázik-e újra a Balatonnál a Juventus, vagy sem. Szerintetek kik fognak pályázni amúgy a volt balatoni Juventus frekikre?

R1? Már van egy adójuk a balatonnál. Ettől függetlenül úgy vélem egyikre biztosan rá akarják majd tennia kezüket.
 #82772  Szerző: faingyőző

pápán be szokott jönni a 89.5 pestről, és eléggé jól és jó rádió szerintem
 #82736  Szerző: lali87

DWC írta:
lali87 írta:
Vissza a 3,60-as kenyeret!!! :-)
Euróban még visszajöhet.. Bocsi! :blush:
Na, nem kell mindenbe belekötni :-P Én Gabeedj folyamatos visszatérő, visszasírom ami már nincs hozzászólását reagáltam le...
Ha lesz valaha itt Euró, akkor előbb utóbb tényleg lesz 3,60-as kenyér megint :lol:

OFF VÉGE.
 #82735  Szerző: DWC

lali87 írta:
Euróban még visszajöhet.. Bocsi! :blush:
 #82730  Szerző: lali87

Gabeedj írta:Vissza régi Juventust!!!

A viccet félre téve, eléggé sok új zenét játszik mostanában, szerintem jó felé indultak el zenei téren, az új zenéket szépen ágyazzák be a régiek közé, nincsenek éles váltások. Egyre hallgathatóbb a Juventus...
 #82707  Szerző: Pihe

Ahányszor a Juventus-ra kapcsolok mindig azt a beképzelt liba Auth Csillát hallom énekelni :S :sick:
 #82677  Szerző: Gabeedj

Vissza régi Juventust!!!
 #82656  Szerző: ceve

csadam írta:[quote="radiogyuri5600"Számomra olyan, mintha a Danubius és a Sláger keverékét hallgatnám!
számomra is... :gülü2:
  • 1
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 260