RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#83716  Szerző: mszilárd

Megszűnthet a 7i7-es is :(
Lehet szeretni, meg nem szeretni a politikai állásfoglalások miatt (pláne, ha valaki belehall mindenféle dolgot), de alapjában véve nagyon sajnálnám, ha tényleg megszűnne. Üde színfoltja a vasárnap estéknek, én nagyon szeretem vihogással zárni a hetet.

Mellesleg lehet, hogy nem ártana átgondolni ezt az egészet, és kivágni az olyan tagokat, mint Hernádi Judit, Bajor Imre, vagy Hajdú Steve. Helyükre pedig beültetni olyanokat, akik hozzá is tennének valamit a műsorhoz. Persze nem Ónodi Györgynek hívnak, szóval legyen ez az én bajom. :)
 #83659  Szerző: donder

a XXI. század nem volt rossz, de ha megfigyeled felér pár másik csatornán található hasonló agy ugyanilyen tematikájú műsorral...
Nekem csak az egyik szemem sír a másik nevet...

Mellesleg a reflektor nem is baj hogy eltűnik (akarom mondani kevesebbszer lesz adásba) mert van neki egy külön tévéje, ott pletykálkodjon... :D
 #83643  Szerző: mlaszlo

Úgy tűnik további nézhető műsorok tűnnek el az RTL-ről, bár a Reflektorért nem kár:
Megszűnik a XXI. század az RTL Klubon

Megszűnik a XXI. század, és a Blikk információi szerint ritkábban kerül majd adásba a Reflektor című celebmagazin is. Az RTL Klub a válság hatására inkább a főműsoridőre koncentrál.

Inkább a VV szűnne meg, de a többi műsor persze nem hoz akkora nézettséget :(
 #83476  Szerző: csadam

mlaszlo írta:
csadam írta: Úgy tudom, hogy 05:30-tól van kb. 07:00-ig. És az RTL 2-n hétvégén reggel is vannak rajzfilmek; ők a hétköznap délutáni időszakból vették ki.
Ha a német RTL-re gondolsz, akkor már kora reggel sincs rajta gyerekműsor. A német RTL2-őn pedig hétvégén anime filmek vannak délelőtt, az sem kimondottan gyerekműsor már.
Tudom, hogy nem az, csak olyan néven fut...
 #83472  Szerző: mlaszlo

Nickman írta:Az X-Faktor mai adása kicsit elhúzódott, mert 22:30-ig menne a műsor, de csak 22:45-kor ért véget. Azonban a 19:30-as kezdés mondhatni pontban volt.
A port.hu-n és a UPC EPG-n 22:40-ig volt kiírva, bár ahhoz képest is csúsztak vele néhány percet.
 #83471  Szerző: mlaszlo

csadam írta: Úgy tudom, hogy 05:30-tól van kb. 07:00-ig. És az RTL 2-n hétvégén reggel is vannak rajzfilmek; ők a hétköznap délutáni időszakból vették ki.
Ha a német RTL-re gondolsz, akkor már kora reggel sincs rajta gyerekműsor. A német RTL2-őn pedig hétvégén anime filmek vannak délelőtt, az sem kimondottan gyerekműsor már.
 #83470  Szerző: csadam

mlaszlo írta:
egon2 írta:A Déli Híradó az RTL indulása óta volt,ahogy a Reggeli c.műsor is.Jól tudom az RTL a pályázatában vállalta a Déli Híradó készítését,és a reggeli magazin műsort is,nem?
A földi sugárzási engedély már lejáróban van, a digitális földi sugárzásra meg már nem vonatkoznak ezek a vállalások, gondolom ezért kezdik ezeket a műsorokat levenni. Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a hétvégi rajzfilm blokk is meg fog szűnni, a német testvércsatornáról is eltűnt már az ún. K-RTL műsorblokk.
Úgy tudom, hogy 05:30-tól van kb. 07:00-ig. És az RTL 2-n hétvégén reggel is vannak rajzfilmek; ők a hétköznap délutáni időszakból vették ki.
 #83461  Szerző: Zoey

Nickman írta:Az X-Faktor mai adása kicsit elhúzódott, mert 22:30-ig menne a műsor, de csak 22:45-kor ért véget. Azonban a 19:30-as kezdés mondhatni pontban volt.
Élő showműsoroknál ez még nem is nagy csúszás...
 #83459  Szerző: Nickman

Az X-Faktor mai adása kicsit elhúzódott, mert 22:30-ig menne a műsor, de csak 22:45-kor ért véget. Azonban a 19:30-as kezdés mondhatni pontban volt.
 #83453  Szerző: brain

Visszatér a Legyen Ön is Milliomos az RTL Klub-ra
SorozatWiki írta:A Legyen Ön is Milliomos hosszú évekig az egyik legsikeresebb napi műsora volt az RTL Klub-nak. Egy idő után viszont csökkent a nézettsége, majd Vágó István is távozott a csatornától. Ezután Fábry műsorvezetésével havonta, megújult, viccesebb formátumban próbálták újraéleszteni a produkciót, nem nagy sikerrel.
Információnk szerint az RTL Klub hamarosan újraindítja a Legyen Ön is Milliomost. A produkció jövőre kerülne megint képernyőre, az is elképzelhető, hogy már januártól. A műsorvezető újra Vágó István lesz, akinek tavaly novemberi TV2-s távozása óta, nem volt szerződése egyik csatornával sem. Azt azonban még nem tudni, hogy a produkció napi, heti, vagy havi rendszerességgel kerül majd adásba.
  • 1
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 199