djlacee írta:Miért nem a Duna lett az m3, a Duna2 meg az m4 ?...a Duna még maradhatna ezzel a névvel, de én is arra gondoltam, hogy jobb lett volna a Duna2-helyett egy m3...
djlacee írta:Miért nem a Duna lett az m3, a Duna2 meg az m4 ?...a Duna még maradhatna ezzel a névvel, de én is arra gondoltam, hogy jobb lett volna a Duna2-helyett egy m3...
akos9277 írta:Szintén zenész!Roger írta:Idáig az m1 szerintem jó úton jár! Egyre többet nézem, és nem kapcsolgatom a tv-t. Jó műsorokOsztom. Sokkal sokkal többet nézem azóta... ha jó műsor megy, nem kérdés, hogy a kereskedelmiket vagy az m1-et válaszom..csak maradjon is így!
Most láttam először a "Következik a....című műsor" szpotot, régóta van?
csadam írta:Új csatornát indítana az MTVA: http://dtvnews.hu/content/m3-neven-uj-c ... na-az-mtvaAmíg a főcsatornákon is számos régi film, sorozat, ismétlés megy, addig nem látom értelmét egy archív csatornához. Akkor inkább a főcsatornákra tegyék ezeket a műsorokat, az m2-őt meg lehetne csinálni a Cartoon Network/TCM vagy a Super RTL mintájára, napközben mennének a gyerekműsorok, este 7-8 óra fele meg jöhetne a tematikaváltás, az m3-ra tervezett műsorokkal.
Roger írta:Idáig az m1 szerintem jó úton jár! Egyre többet nézem, és nem kapcsolgatom a tv-t. Jó műsorokOsztom. Sokkal sokkal többet nézem azóta... ha jó műsor megy, nem kérdés, hogy a kereskedelmiket vagy az m1-et válaszom..csak maradjon is így!
Most láttam először a "Következik a....című műsor" szpotot, régóta van?