Nézd, aki 645 embert próbál "kordában tartani" - csak és kizárólag azért, hogy eme 645 (plusz még 2-3000 rendszeresen visszatérő fórumolvasó) ember számára hasznosan teljen az itt eltöltött idő, értsük ezt informálódás, tanulás, szórakozás, szakma, hobbi alatt - annak természetes, hogy vannak konfliktusai. 645 emberből pedig van természetesen olyan, aki inkább az elnyomó bunkó diktátort látja bennem, mintsem valami pozitív jelenséget. Például az, akire rászólok, mert zavarja a többséget a beböfögéseivel.
Direkt visszaolvastalak és bár arra nem jöttem rá, hogy ki vagy (ez nemcsak a 600 ember miatt van, hanem azért is, mert szivacs az agyam), viszont úgy látom Te is ritkán találod meg a közös hangot másokkal.
Voltam sok rádióban, mint látogató és dolgoztam már kicsiben, nagyban, közepesben, közösségiben, kereskedelmiben, kávéfőző mesterként és programigazgatóként is. Ugyanakkor - most én jövök azzal, hogy ez nem tartozik Rád - nem ebben látom a jövőmet. Megmarad hobbinak, annak ellenére, hogy most egy elég jó poszton vagyok valahol. Már ha annak vége lesz (de nem, nem így néz ki, csak minden véget ér egyszer). Így azt gondolom felesleges és alapjáraton is gyermeteg az, hogy hasonlítgassuk egymást.
Nem kell írni PÜ-t, nem akarlak megismerni.
Szép napot!
Elnézést a többiektől. Szóval Class FM, a rádió!
Kőváry Anett egy kiváló hírolvasó, az pedig szerintem tudatos koncepció, hogy néha belenevet a headline-ba. Ahogy sok más, pozitív példa van még erre a kereskedelmi médiában.