jeek írta: Na jó, nyílván valamiből fenn kell tartani azt a csatornát. A Trió TV-n, meg Digi TV-n meg minden ilyen csatornán vannak reklámok, hírdetések szerintem ez teljesen normális, most az, hogy 0-24-ig nyomatunk egy PowerPoint képújságot, amiben a csatornakiosztások, hírek, ügyfélszolgálat elérhetőség megy, szerintem nem sok értelme van (tudok ilyet, Caracom TV). Ha már csinál egy szolgáltató saját csatornát abban legyen színes hírek, naponta frissülő információk, horoszkóp, csatornaajánlók stb.Szerintem egy kábelszolgáltató infócsatornájának a szolgáltatásokhoz kapcsolódó információkat (pl. csomagok, ÁSZF, csatornakiosztás, díjak) kellene sugároznia, még a csatornaajánlók és esetleg hasznos információk (pl. digitális szolgáltatás ismertetése) is beleférne, esetleg még helyi hirdetések. De horoszkóp és színes hírek feleslegesek, úgyse olvassa el őket senki sem. Valószínűleg az előfizetők 99%-ánál eltárolva sincs a tv-n az infócsatorna.
Egyébként nem tudom milyen fenntartási költsége van egy infócsatornának, kell hozzá egy számítógép, egy modulátor ami sugározza, meg valaki, aki időnként frissíti. Vagy tévedek?