RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#84398  Szerző: mlaszlo

Ma reggel elég furcsán szól a 103.9, mintha kicsit torz lenne, beszédnél serceg, sziszeg.
 #84117  Szerző: LuciFerko

a tihanyi adásnak iszonyat robothangja van néha.
 #84082  Szerző: szemilan

103.9-nél 9 cég pályázott, ha jól tudom. Ki tudja, hogy nincs-e köztük még olyan rádió, ami szintén 2 céggel pályázott.
Másik meg, hogy a többi frekinél sikerült pontos összeget befizetni?

Egyébként, ha erre nem figyeltek, vessenek magukra. Persze a minimális összeg miatt, pótlásra adnék lehetőséget.
 #84078  Szerző: mlaszlo

Képesek 500.-Ft miatt szőrözni, amikor más rádiók meg sokszor milliókkal tartoznak nekik, melyek nagy részét be se tudják majd hajtani?! :oops:
 #84054  Szerző: asimov

Jol mondtad, a kerdes koltoi...
admin írta: Koltoi kerdes kovetkezik: az a valoszinubb, hogy ket, egymastol teljesen fuggetlen ceg pontosan ugyanazt a hibat kovesse el, vagy az, hogy egy olyan tarsasag, ami ket ceggel palyazott? (topik cimere tessek gondolni)

mindenfele rosszindulat nelkul. mert amugy en a r1-nek drukkolok. (egyebkent ez csak a 103.9-et erinti)
 #84052  Szerző: markfelt

Nem akarom az ordogot a falra festeni, de:

"10. 814/2011. A Budapest 103,9 MHz körzeti rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására beérkezett Pályázati Ajánlatok alaki vizsgálata
Andrássy György ismertette az előterjesztésben foglaltakat, és elmondta, hogy két pályázó a pályázati díj összegénél 500 forinttal kevesebbet fizetett meg, ezért a Hivatal arra tett javaslatot, hogy a Médiatanács a nyilvántartásba vételüket tagadja meg.
Auer János javasolta, hogy a Médiatanács gyakoroljon méltányosságot és fontolja meg a két pályázat befogadását, tekintettel arra, hogy a hiány mindössze 500 forint.
Az elhangzottakhoz Szalai Annamária, Kollarik Tamás és Boncz Ditta szóltak hozzá.
Szalai Annamária javaslatára a Médiatanács egyhangú szavazási aránnyal napolta az előterjesztésről való döntéshozatalt."

forras: mediatanacs jegyzokonyvek

Koltoi kerdes kovetkezik: az a valoszinubb, hogy ket, egymastol teljesen fuggetlen ceg pontosan ugyanazt a hibat kovesse el, vagy az, hogy egy olyan tarsasag, ami ket ceggel palyazott? (topik cimere tessek gondolni)

mindenfele rosszindulat nelkul. mert amugy en a r1-nek drukkolok. (egyebkent ez csak a 103.9-et erinti)
 #84025  Szerző: PooLee

<A hozzászólás nem felelt meg dr. Gálosi Szabolcs követelményeinek, ezért önmoderációra került sor a felhasználó részéről>
 #83958  Szerző: markfelt

Vaaa, ezt akartam irni. De mellelottem.
 #83935  Szerző: bunyospityu

admin írta:
PooLee írta:Sajnos ha valamiben, akkor ebben a Rádió1 mindenképpen "nyugati". Érthetetlen, de pl. az Ö3-nak is csupán egy 64 kbps minőségű streamje van, pedig ha valami profi, akkor az a rádió mindenképpen (szerintem legalábbis). De hogy még jobb példát mondjak: igen nehéz olyan NRJ-t találni, aminek van 96 kbps minőségűnél jobb streamje. (márpedig ha jól tudom, pár éve még a Rádió1 is ehhez a céghez tartozott).
Egy mondatban összefoglalva: itt magyarországon mindent átveszünk, ami rossz. Azt viszont egyből, nem pedig több éves késéssel.
Rosszul tudod, Funradio.
A Rádió 1 a Lagardere csoport tagja volt, ( vagy lehet, még most is az... ) ide tartozik a francia RMF, Virgin ( volt Europe2 ) Europe1 és pár helyi rádió. Illetve számos digitális televízió csatorna. Franciaország és Európa egyik legnagyobb média birodalma.
 #83888  Szerző: markfelt

PooLee írta:Sajnos ha valamiben, akkor ebben a Rádió1 mindenképpen "nyugati". Érthetetlen, de pl. az Ö3-nak is csupán egy 64 kbps minőségű streamje van, pedig ha valami profi, akkor az a rádió mindenképpen (szerintem legalábbis). De hogy még jobb példát mondjak: igen nehéz olyan NRJ-t találni, aminek van 96 kbps minőségűnél jobb streamje. (márpedig ha jól tudom, pár éve még a Rádió1 is ehhez a céghez tartozott).
Egy mondatban összefoglalva: itt magyarországon mindent átveszünk, ami rossz. Azt viszont egyből, nem pedig több éves késéssel.
Rosszul tudod, Funradio.
  • 1
  • 258
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
  • 482