RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#84076  Szerző: Risefan

Nickman írta:
Risefan írta:most megy?
FM-en nem, Online igen.
remélem nem is fog menni soha többé fm-en! :hehe:
 #84075  Szerző: Risefan

milan93 írta:
szalad... :|
ha-ha-ha :x
 #84074  Szerző: Milán

szalad... :|
 #84072  Szerző: Nickman

FM-en nem, Online igen.
 #84071  Szerző: Risefan

most megy?
 #84070  Szerző: Milán

Lényegtelen.Ezen nem tudom mit kell 'összekapni'.
 #84068  Szerző: mimi

... pihen a komp, kikötötték ...
 #84067  Szerző: asr27

Te "idióta" március 8.-án indult a rádio face és már áprilisban visszavonták az engedélyét a "tartozás" miatt nem mondjad már nekem, hogy 1 hónap alatt jött össze a tartozás!!! Előbb tájékozódjál és utána irogassál hülyeségeket!!!! :gülü2:
 #84066  Szerző: Snake

asr27 írta:
mimi írta:
asr27 írta:Ha azt szeretnéd, hogy lekapcsolják akkor minek hallgatod?!!!! hallgasd a gazdasági rádiót vagy a kossuthot azok biztos jobbak számodra!! :unott:
Van tíz bolt, tisztességesen fizetik a boltjaik bérleti díjait, adóznak, nyugtát adnak. Nyílik egy tizenegyedik, ami tesz az egészre, a hatóságokkal szemben erős embereket sorakoztat fel, a másik tíz bolt vevőköre pedig csökken. Ez így rendben van, és érdemes hisztizni miatta, még ha annyira szeretjük is, amit ott árulnak?
Nerm érted, hogy nem a Face halmozta fel azt a pénzt hanem az a rádió ami 2009-2010-ben szólt a 88.1-en!!! ennyire nem tudjátok felfogni ezt???
És kia f@szt érdekel ki halmozta fel? Megvették a Rádió Infórum Kft-t + megvették a tartozást vele együtt.
Amúgy nem 2009-10között halmozódott fel, legalább olyat ne mondj amit nem tudsz. 1-2idióta úgy felb@sz a tudatlanságával és ezt még hangoztatja is!
 #84065  Szerző: mimi

asr27 írta:Nerm érted, hogy nem a Face halmozta fel azt a pénzt hanem az a rádió ami 2009-2010-ben szólt a 88.1-en!!! ennyire nem tudjátok felfogni ezt???
Nyuszi, frekvenciát nem tudsz venni, csak céget, a tartozásaival együtt. Ha sikerül fölfogni, ha nem. Itt befejeztem.
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 174