RADIOSITE Fórum

• Rádiós technikai eszközök

#84202  Szerző: djlacee

Én se értem, most mi ez az irónia itt?
 #84186  Szerző: Milán

greg írta:
milan93 írta:Azt hiszem a műszaki boltban 6000.-
Én meg a sarki vegyesben 4000.-ért, de lehet, hogy rosszul emlékszek és ez nem egy chat. Lehet, hogy 2000.-
?
 #84183  Szerző: greg

milan93 írta:Azt hiszem a műszaki boltban 6000.-
Én meg a sarki vegyesben 4000.-ért, de lehet, hogy rosszul emlékszek és ez nem egy chat. Lehet, hogy 2000.-
 #84173  Szerző: djlacee

#79439  Szerző: FLaci81

IstvánB írta:Szert tettem egy ilyen remek tunerre Kép

Tudom kellőképpen old school, de nagyon jól mutat. Viszont egy nagy hibája van, el van hangolódva és a sáv 94 körül kezdődik a vége meg valahol az egekben van, mert az rtl klubot lehet rajta hallgatni. Vissza lehet hangolni házi módszerekkel, vagy hagyjam így, és élvezzem csak a szépségét? :mellow:
Elég tetszetős ez a tuner! :)
Ha nem történt beavatkozás a tunerben akkor szerintem vissza lehet hangolni házi módszerrel.
Ha történt beavatkozás, akkor egy kapcsolási rajz ellenében vissza lehet állítani a gyári állapotot...
 #79438  Szerző: IstvánB

Szert tettem egy ilyen remek tunerre Kép

Tudom kellőképpen old school, de nagyon jól mutat. Viszont egy nagy hibája van, el van hangolódva és a sáv 94 körül kezdődik a vége meg valahol az egekben van, mert az rtl klubot lehet rajta hallgatni. Vissza lehet hangolni házi módszerekkel, vagy hagyjam így, és élvezzem csak a szépségét? :mellow:
 #76653  Szerző: Rossco

A Jazler RS2-öt próbálta már valaki? :)
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 128