RADIOSITE Fórum

• Class FM

#84301  Szerző: orrhang

Orrhang a megnyilvánulása miatt amatőr, és részemről pont.
Komám! miért is?
Mert amatőr Orrhang elmondta, hogy a szakma amatőr íratlan szabályai szerint ez nem volt profi megnyilvánulás Anettől? és amatőr módon leírta, hogy nem a személyével van gond, hanem ezzel a momentummal és te mint kőkemény profi ezt személyes támadásnak veszed?
Ha annyira bennfentes információid vannak kérdezz már meg egy amatőr bennfentest, mondjuk a Csiszárt,vagy azt a személyt, akitől Anett tanulta a hírszerkesztést, hogy ő esetleg mit szól ehhez a dologhoz, aztán majd profi módon írd már le ide!
csak, ha már meg lettem szólítva...
 #84297  Szerző: Attis

admin írta:
Attis írta:Ugyan figyelemmel kísérem a topic-ban a fejleményeket, de nem értem, miért kell ennyire "szétoffolni".
Amúgy meg borzalmas az új hírbed. :X.:
Én nem mondanám borzalmasnak, de egy 15-29-es rádióban jobban megállná a helyét.
Nekem ez ilyen formában már sok. És hangos is... Az előző jobb és letisztultabb volt.
 #84294  Szerző: markfelt

Attis írta:Ugyan figyelemmel kísérem a topic-ban a fejleményeket, de nem értem, miért kell ennyire "szétoffolni".
Én nem mondanám borzalmasnak, de egy 15-29-es rádióban jobban megállná a helyét.
 #84291  Szerző: Attis

Ugyan figyelemmel kísérem a topic-ban a fejleményeket, de nem értem, miért kell ennyire "szétoffolni".
 #84290  Szerző: gyattis

lambda írta:
gyattis írta:
orrhang írta:Anett elröhögte a 9-es headline elejét, bassz, de amatőr...
Szerintem pedig pont az amatőrség, ha valaki háttér információk hiányában amatőrözget össze-vissza.
Kedves gyattis! Ha "háttérinformáció" alatt ez esetben azt érted, hogy Sebestyén vagy Vadon neadjisten' grimaszokat vágott, akkor köszönöm, de szerintem erre nem sokmindenki kíváncsi! Anett a szakmájában nagyon jó, de az ilyen esetek ezt kissé aláássák! Az adott rádiót én ugyan nem kísérem figyelemmel, de -nem mellesleg- a leghallgatottabb reggeli műsorról beszélünk, nem mondjuk egy gagyi "kuki show"-ról! Rendben van, emberből vagyunk, de egy hírolvasónak lehetne annyi rutinja, hogy az ilyen helyzeteket kezelni tudja! A másik oldala a dolognak, hogy Sebestyénék is figyelhetnének erre (ha már Anett velük van összezárva), hogy ne -ahogy írtátok- "röhögtessék" A híreknél ez nem elfogadható szerintem sem ...
Egyébként kizártnak tartom, hogy a Classnál ne lenne egy különálló helyiség ahol pár percel adásba kerülés előtt az híranyagot felmondják, aztán a Zenonnal ezt szerintem gyerekjáték kellő időben adásba adni.
Ha már meg lettem szólítva... "Háttér információ" alatt nem azt a hablatyolást értettem, amit ide lepötyögtél. Mellesleg az, hogy én mit értek ez alatt teljesen mindegy. Orrhang a megnyilvánulása miatt amatőr, és részemről pont.
 #84284  Szerző: markfelt

Jó ez így, legalább feltűnő.

Na de sicc, ez a Class FM, trolltémák kitárgyalására van más topic.
 #84283  Szerző: LuciFerko

Lehetne picit kisebb :troll:
 #84281  Szerző: Szd96

:troll:
ez nagyonnagy :D
 #84280  Szerző: markfelt

Bemutatom vadonatúj szmájlinkat, ami tökéletesen passzol a szóban forgó gondolatmenetbe: :troll:
 #84278  Szerző: PooLee

<A hozzászólás nem felelt meg dr. Gálosi Szabolcs követelményeinek, ezért önmoderációra került sor a felhasználó részéről>
  • 1
  • 304
  • 305
  • 306
  • 307
  • 308
  • 510