RADIOSITE Fórum

• Közösségi közlekedés

#8494  Szerző: mg

gaskó amúgy meg nyilván simán szeret szerepelni meg játszani a janit, valószínűleg <-> ilyen kicsi van neki :)
 #8493  Szerző: mg

MikySoft írta:Akkor is folytatják a vasutasok a sztrájkot, ha teljesítik követeléseiket - mondja Gaskó István.

Szerintetek ez normális? Még egy ekkora mocskos lapátfejű majmot nem láttam.
ez úgy hülye, ahogy van :)
az ellen, hogy a mávról minden elmondható, csak a hatékonyság nem, érdekes, nem tiltakoznak... pedig ott van ám a kutya elásva. csak hát akkor fél brigádot elküldenék, másik felének el kéne kezdenie valóban dolgozni... ez meg büdös, persze. csak én mondjuk ebben a helyzetben befognám a pofámat, aztán örülnék, hogy lyuk van a seggemen és nem esek bele.
 #8492  Szerző: rsite1

De most eleve miért is sztrájkolnak? Miért kéne nekik 250 000 Ft a MÁV Cargo privatizálása során
befolyt összegből? Az a pénz "elvileg" minőségjavításra megy. Ez ellen van most a szakszervezet, élén Gaskóval!?

Az meg a másik, hogy ilyen alapon minden magyar állampolgárt megillet az a pénz.

Akkor sztrájkoljon a MÁV, ha le lett valamit az asztalra. Addig kuss.
 #8491  Szerző: LuciFerko

menjnek a gyíkaba mindenki épp karácsony előtt kell káoszt csinálni faszommár... meg mintha most Magyarországon ez lenne a legnagyobb gond.
 #8489  Szerző: rsite1

Akkor is folytatják a vasutasok a sztrájkot, ha teljesítik követeléseiket - mondja Gaskó István.

Szerintetek ez normális? Még egy ekkora mocskos lapátfejű majmot nem láttam.
 #8482  Szerző: ropi21

volt az fél óra csúszás is helyenként, alapvetően hegyesben állt 30percet a gép, mert akkor írták össze a számokat valamint osztrák oldalról is hiányzott valami állítólag
továbbá first részen lelógó szigetelőszallag darabok, egyik nem működő ajtón gyönyörű csak magyar nyelven való Y bárca matrica
a második járat egyébként bécsből már nem is indult tovább
 #8477  Szerző: mg

http://kotottpalya.blog.hu/2008/12/14/c ... _munchenbe
Kétségtelenül emelik viszont a RailJetek a szolgáltatás színvonalát Győr, Bécs felé. És mivel az innen kikerülő, magyar viszonyok között jó minőségűnek számító nemzetközi vagonok Békéscsaba és Románia felé járnak majd, sőt ellentételezésként a románok is minőségi kocsikat küldenek hozzánk, keleten is javul a minőség.
már ha nem sztrájkolnak... sztrájk miatt negyed órát csúszott a premier is
 #8476  Szerző: tomee87

Szép kép :) :)
Kép
 #8437  Szerző: ropi21

szerintem hanyagoljuk a flame-t és kérdeznék:

- repülő > sztrájk ferihegyen
- vonat > sztrájk kelet Mo.-n
- busz > sztrájk csütörtökön bkv busz ágazatában

Karikázza be a helyes választ: Melyik kettő ágazat nem lát soha a büdös életben bármi pozitív változást ezen nyomásgyakorlások hatására? Miért? (5pont)

mindenki szarban van és ezzel csak nő a feszültség. ez az ország, a magyar tipikusan olyan, hogy nem gondolkodik, nem tervez, nem keres és nem is lát megoldásokat. sajnos egyhamar sem rövid sem hosszabb távon semmi pozitívra nem számíthatunk :-/
 #8436  Szerző: ropi21

jeek írta:...
nem kérem, hogy szeressed. télleg. szíved joga!
viszont az sem megoldás, hogy télleg mindenre első reflexed hogy tilcsákbe meg hogy mocskos szar

én is mondhatnám elvonatkoztatva az általános máv/volán helyzetektől a bkv-t
ott szintén az jellemző, mint ezen a környéken általában, hogy a buszok állapota siralmas ellenben kötött pályán elviselhető viszonyok vannak. elég csak arra gondolni, hogy combino, tátra szerelvények, uv-k, ics-k, az új metro kocsik (majd 20év mulva amikor ideérnek). viszonylagosan nem mocskosak. ellenben a legfiatalabb - volvo - buszok is sorra robbannak le, esnek szét, mállanak, rozsdásodnak
persze van hangulata egy régi ik-on is utazni :) de ugyan olyan érzés egy UV vagy egy NOHAB látványa (még úgy is, hogy forgalomban már nemigazán találkozhatunk velük)

szóval ne szeresd. csupán érdemben szidd, alátámasztva konkretizálva
  • 1
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • 219