http://www.youtube.com/watch?v=0cTecktr ... ideo_title
troposcatter UHF!
mlaszlo írta:Analóg esetében azt is érdemes figyelembe venni ha kicsit hosszabb távra gondolsz, hogy jövő nyáron a TV2 és az RTL szerződése le fog járni, a TV2 nem tudni hogy dönt, de az RTL szerintem már nem fog hosszabbítani, akkor se ha lehetőség lesz rá.Igaz, közben én is olvastam, hogy valószínű fél évvel hamarabb lekapcsolnak, mint eredetileg gondoltam.
Ha földi vételre akarsz berendezkedni, akkor már érdemes inkább a DVB-T-re koncentrálni.
csokie írta:XXII. kerületben elég gyengék a Gellért hegyi adók. De a Széchenyi-hegyi adókkal nincs gond. Ha analóg tvt akarsz nézni akkor elég lesz a szobaantenna is, de DVB-T adók neccesek; nagyon. Pláne hogy pl Camponánál takarásban vannak, de a Rózsakertnél, vagy a Baross-telepen meg dróttal is jön minden. Nem mindegy hogy hol néznétek a XXII. kerületben a TV-t akár analóg akár digitális.Rózsakert utca.
ceve írta:Sziasztok!Analóg esetében azt is érdemes figyelembe venni ha kicsit hosszabb távra gondolsz, hogy jövő nyáron a TV2 és az RTL szerződése le fog járni, a TV2 nem tudni hogy dönt, de az RTL szerintem már nem fog hosszabbítani, akkor se ha lehetőség lesz rá.
Van-e esetleg valakinek tapasztalata a XXII. kerületi analóg vételi lehetőségekről? A hónapban szeretnék megszabadulni a júpíszítől, a leendő lakótársak meg ragaszkodnak a kertévékhez, ezért egy szobaantennát tervezek venni.
A helyszín panellakás, Széchenyi-hegyhez képest ellenkező tájolással. A mindigtv keresője a házszámra tetőantennás (narancssárga) vételt dob ki, országos rádiók lakáson belül viszonylag elfogadhatóan jönnek (Gellért-hegyiek viszont alig).
Ezek alapján nem szívesen adnék ki 3-4 ezer forintot vaktában.