RADIOSITE Fórum

• Ionoszférikus terjedések (ES)

#85242  Szerző: djlacee

Az a finn illető szerintem már az ország összes rádióját tudta fogni :D
 #85240  Szerző: Csongii

rmihaly76 írta:Irtak konkretumot is? Ha kicsit javitanatok kis hazank hirnevet, akkor kerdezz ra arra, hogy kernek-e qsl lapot a vetelrol. :) (Tudod, mi az a QSL lap?)
Gratulalok nekik, igy latatlanban is!
Csongii írta:Ma kaptunk e-mailt Finnországból. (Na jó, már 2x elküldte az ürge , de senki nem válaszolt neki, én meg most igen.)
Tavaly nyáron befogtak minket ott az egyik kisvárosban, meglepően érthető minőségben. :)
Leírtak pár dolgott, de én ennyire nem értek ehhez a részhez. A qsl lapot se tudom micsoda. :mellow:
Amúgy, ha érdekel titeket szívesen bemásolom a levelet majd ide holnap. :)
 #85236  Szerző: asimov

Irtak konkretumot is? Ha kicsit javitanatok kis hazank hirnevet, akkor kerdezz ra arra, hogy kernek-e qsl lapot a vetelrol. :) (Tudod, mi az a QSL lap?)
Gratulalok nekik, igy latatlanban is!
Csongii írta:Ma kaptunk e-mailt Finnországból. (Na jó, már 2x elküldte az ürge , de senki nem válaszolt neki, én meg most igen.)
Tavaly nyáron befogtak minket ott az egyik kisvárosban, meglepően érthető minőségben. :)
 #85232  Szerző: Csongii

Ma kaptunk e-mailt Finnországból. (Na jó, már 2x elküldte az ürge , de senki nem válaszolt neki, én meg most igen.)
 #85126  Szerző: LuciFerko

Nice TEP :shock: :shock: :shock:
 #85118  Szerző: zvartoshu

CH AU0 live on poor F2
Kép

Signal detectable under 48.25!
 #84830  Szerző: zvartoshu

TEP is now on S hungary active with south afirca!!!
15:12 :shock:
 #84784  Szerző: zvartoshu

Please chek vhf1 on E2 in vestern direction to catch LOUSA TREVIM RTP1
 #84740  Szerző: LuciFerko

Akkor délután a 66.2-n jól hallottam, hogy pillre befédel valami orosz nagyon gyengén.
 #84739  Szerző: LuciFerko

:shock: :shock: :shock: :shock:
  • 1
  • 389
  • 390
  • 391
  • 392
  • 393
  • 552