RADIOSITE Fórum

• Győr+ Rádió - Győr - 100.1 MHz

#84920  Szerző: djlacee

Nem sugároznak kevesebbel, mint amire engedélyük van? Mert ahol a Kék Duna simán RDS+ST ott ez alig akar kiköhögni RDS-t, esetenként a ST jel is elmegy, mondjuk a Radio Steiermark azért zavar
 #84914  Szerző: kerek1radio

Nagyon remélem, hogy nem cseszik el az Oxygénesek ezt a nagyszerű és egyszeri lehetőséget. Komolyan mondom, hogy nem gondoltam volna, hogy két rádióállomást is irányíthatnak azok után, amit az előző munkálkodásukkal kapcsolatban olvastam eddig ezen a fórumon. Akkor speciel temettétek őket... Most meg dupláztak és újítottak. Gratula! Azért is gratula, mert zeneileg sztem összeszedett mindkét rádió: egy a tiniknek, huszasoknak + egy a 30-50 közöttieknek... Viszont.... Az ünnepi indulást a rádión keresztül hallgatva nagyon elszomorodtam... Az ünnepi élő bejelenetkezések nagyon gázosak, random jellegűek voltak, semmi pluszt nem dobott hozzá a zenei kínálathoz.... Nagyon amatőr volt és ebből kifolyólag semmi értelmét nem láttam. Sejtem én, hogy kitalálták ezt jó előre, mert az élő bejelentkezések hangminősége rendben volt (pont a Tóth Vera énekét hallva állapítottam meg). És még valami negatívum...
Ismét a linkeskedést és az amatőrizmust fedeztem fel szombat reggel. Hát gyerekek egy induló rádiónál (ráadásul kettőnél) nem úgy működik a dolog, hogy "embertelen" időpontban (20.00) elindulunk, csinálunk valami bejelentkezését-félét, de másnap reggel 6 órától se hírek, se műsorvezető, csak zene és zene... Ez nagyon, nagyon ciki.... Szombat reggel fél kilenckor még csak zene megy... Azért van az az alkohol mennyiség, amitől az ember jól érzi magát, de reggel be tud menni dolgozni.... Ennyi!

Sok sikert!
 #84895  Szerző: Csongii

aderzone írta:Most is van bent valaki a stúdióban és nagyon beszél a mikrofonba percek óta viszont mindkét rádión folyamatos zene megy... :)
Lehet, mint sok helyen veszik fel előre a hanganyagot, vagy tesztelnek.
 #84893  Szerző: Nickman

Fantasztikus a zenei kínálat! Csak nehogy elrontsák. Szép jövőt kívánok a Győr+nak! :yes:
 #84892  Szerző: hallgatwow

Istenkirály! Holnap reggel folyt. köv.! Hallgatni fogunk! Sok sikerert Nektek!
 #84891  Szerző: Milán

Most lehet rajtunk röhögnek :D
 #84889  Szerző: szemilan

Telefonba elmentve a frekvencia :)
Sok sikert!
 #84888  Szerző: akos9277

Zoli! Az o2 indulásakor nagyon elrontották a kezdeti promot, mert csak 1-2 plakát volt a városban. Most viszont látod, a szakmát is megmozgatja, és senki nem mondhatja rá, hogy sz :sealed: r , sőt, győri ismerősök is telefonáltak, hogy mit tudok rólatok! ^^ Ez úgy igazán nagyot durrant!
 #84887  Szerző: PooLee

Tök jó, hogy beregisztráltok a stúdióból és fényezitek magatokat, DE: a rádió ilyenek nélkül is lehet jó! Sok sikert kívánok, és én leszek az egyik legboldogabb és a legbüszkébb rátok, ha élő műsort sugároztok! Hajrá!
 #84886  Szerző: hallgatwow

PooLee írta:Nem lehet, hogy ők sem kívánnak élő adást szolgáltatni a jövőben, az összes többi magyar rádióhoz hasonlóan? Lehet, hogy a holnap esti műsort veszi fel pl.
Végre egy igazi, helyi ÉLŐ Rádió! Sok sikert Nektek!
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 17