RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#85434  Szerző: krisz83

Ahogy erre számítani lehetett:
Csütörtökön, a botrány kirobbanásának a napján jól indított az összeesküvők, majd a műsor alatt folyamatosan kapcsoltak el onnan a nézők. A végére már közel 10%-al kevesebb volt a nézőjük, mint az elején.
Péntekre már vissza is állt a rend. A Fókusz verte az összeesküvőket a kereskedelmileg fontos célcsoportban, és a teljes lakosságban is. A vasárnap esti Frizbi se hozott olyan magas számokat, ide oda dőlt a mérleg a Frizbi és a Sziriana című film között.
Ezek után kíváncsi vagyok a mai nézettségre, valamint arra, hogy ezért megérte e Alekoszt súlyos milliókért átrángatni??
 #85433  Szerző: mszilárd

benjamin írta:Az e heti X faktor egy vicc volt .
Miért, az előzőek nem voltak azok?
Miért, van olyan "tehetségkutató" műsor, ami nem az?
Miért, van ma a magyar kereskedelmi tévék hasonló (értsd, aminek az a lényege, hogy a műsor készítői jól megszedjék magukat) műsorai közül olyan, ami nem az?
 #85353  Szerző: Roger

mlaszlo írta:Költözik a NekedValó, hétfőtől a Prizma TV-re kerül át és 19 órától kerül műsorra. Ennek köszönhetően változik egy kicsit a műsorrend is.
Úgy látszik próbálják tovább erősíteni a Prizma TV-t.
"Azbesztmegb@szta"... :wailing: muszáj nekik minden csatornára eljuttatni azt a sz@rt. Idáig jól elvoltam a PRIZMÁVAL, többet néztem mint a cool-t. Marad az m1, m2, Story4
 #85308  Szerző: mlaszlo

Költözik a NekedValó, hétfőtől a Prizma TV-re kerül át és 19 órától kerül műsorra. Ennek köszönhetően változik egy kicsit a műsorrend is.
Úgy látszik próbálják tovább erősíteni a Prizma TV-t.
 #85266  Szerző: krisz83

mszilárd írta:Azért egy ilyen megoldás már több, mint mulatságos. Gondolja Hajdupeti, hogy ezáltal majd kap megfelelő hype-ot ez a borzalom, és eztán mindenki guvadt szemekkel fogja ezt nézni... teszem az épp a Való Világ helyett?

Eléggé elkeserítő egyébként, hogy már csak ezekkel lehet eladni egy műsort, vagy egy komplett csatornát. Legalább az egyik kínálna valami alternatívát. Biztos nem véletlenül nem vagyok programigazgató :) de abban szerintem nem tévedek nagyot, ha mondjuk a TV2 nem indítana a török sorozatra mexikóit, a tehetségkutatóra tehetségkutatót, a reality-re reality-t és így tovább... hanem kínálna valami alternatívát, mint például egy vetélkedő (M1-nek is hogy bejött), vagy valami vígjátékot, egyéb még nem százszor ismételt sorozatot, filmet... vagyis akármit, csak nem azt, amit a konkurencia, akkor talán többen néznék. Sőt! Valószínűleg nagyon sokan vannak, akik nem nézik a mostani tartalmakat szívesen, és örülnének, ha nem csak ezt kapnák orrvérzésig. Gyakorlatilag bármi megoldás lehetne, ahelyett, hogy másol, csak amatőr módon.
A múlt héten ez a borzalom egyetlen epizódjával sem került be a 18-49-es korosztály top50-es listájába, ami egy ekkora horderejű produkciónál szerintem elég ciki. Ezen a remek nézettségen szvsz Alekosz sem fog sokat javítani.
Tekintettel arra, hogy az RTL-en a feleség kereső műsorát sem nézték már messze annyian, mint a VV-t.
Az első 2-3 részt, amiben már szerepel Alekosz, valószínű majd többen nézik, mint eddig, talán sikerül a Fókuszt is majd megverni, de nem fog tartós nézettséget hozni.

A hozzászólásod második felével is egyet értek. A TV2 szvsz ott szúrta el végleg, hogy folyton az RTL után ment.
Barátok Közt-re jött a Jóban Rosszban, Celeb vagyok, ments ki innen-re, jött a A sztárok a fejükre estek, Való Világra jött az ÖsszeEsküvők, Török sorozatra jött az Ő Török sorozatuk, és így tovább.
És ezzel az Alekoszos dologgal nálam végleg elvágták magukat.
 #85265  Szerző: mszilárd

Azért egy ilyen megoldás már több, mint mulatságos. Gondolja Hajdupeti, hogy ezáltal majd kap megfelelő hype-ot ez a borzalom, és eztán mindenki guvadt szemekkel fogja ezt nézni... teszem az épp a Való Világ helyett?

Eléggé elkeserítő egyébként, hogy már csak ezekkel lehet eladni egy műsort, vagy egy komplett csatornát. Legalább az egyik kínálna valami alternatívát. Biztos nem véletlenül nem vagyok programigazgató :) de abban szerintem nem tévedek nagyot, ha mondjuk a TV2 nem indítana a török sorozatra mexikóit, a tehetségkutatóra tehetségkutatót, a reality-re reality-t és így tovább... hanem kínálna valami alternatívát, mint például egy vetélkedő (M1-nek is hogy bejött), vagy valami vígjátékot, egyéb még nem százszor ismételt sorozatot, filmet... vagyis akármit, csak nem azt, amit a konkurencia, akkor talán többen néznék. Sőt! Valószínűleg nagyon sokan vannak, akik nem nézik a mostani tartalmakat szívesen, és örülnének, ha nem csak ezt kapnák orrvérzésig. Gyakorlatilag bármi megoldás lehetne, ahelyett, hogy másol, csak amatőr módon.
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 199