RADIOSITE Fórum

• Sport

#97594  Szerző: Attis

Egy hét múlva ilyenkor már bőven "EB-láz" lesz.
A fociszerető fórumozókat egy kis játékra invitálom!
3 kérdés, 3 tipp...
1. Melyik válogatott nyeri az EB-t?
2. Melyik válogatott lesz a "meglepetés" csapat?
3. Melyik válogatott lesz a "citromdíjas"?

Az én tippjeim:
1. Spanyolország
2. Oroszország
3. Anglia vagy Portugália. (Inkább utóbbi.)
 #85448  Szerző: asimov

Ez verseny volt?
...akkor ide az elso dijjammal! :P
admin írta: Nyertél. :D
 #85408  Szerző: markfelt

rmihaly76 írta:Gyaloglas, turazas alkalmankent (hegyi 30..35 km, hatizsakkal, rendszerint ket nap)
es sok villany- es tavkozlesi oszlop megmaszasa majd ott dolgozas :)
donder írta:
admin írta:Meglepődnék, ha ide most sok hozzászólás érkezne, de azért bízom benne, hogy így lesz: ki mit sportol?
minden nap kerékpározom, járok konditerembe illetve utcaiharcra, emellett megcsinálom azt amit mondd a tesitanár.. ;) :D
Nyertél. :D
 #85389  Szerző: asimov

Gyaloglas, turazas alkalmankent (hegyi 30..35 km, hatizsakkal, rendszerint ket nap)
es sok villany- es tavkozlesi oszlop megmaszasa majd ott dolgozas :)
donder írta:
admin írta:Meglepődnék, ha ide most sok hozzászólás érkezne, de azért bízom benne, hogy így lesz: ki mit sportol?
minden nap kerékpározom, járok konditerembe illetve utcaiharcra, emellett megcsinálom azt amit mondd a tesitanár.. ;) :D
 #85373  Szerző: donder

#85372  Szerző: Csongii

Ennyire tunyának gondolod az embereket? Bár azt hiszem nem teljesen alaptalanul. :csukottszem:
Én kosarazom heti 1x (sajnos csak ez van itt putri falván). :D
 #85371  Szerző: markfelt

Meglepődnék, ha ide most sok hozzászólás érkezne, de azért bízom benne, hogy így lesz: ki mit sportol?
 #81350  Szerző: Máté

Őszintén szólva nem gondoltam volna,hogy sikerül a győzelem.Meg is lepődtem egy kicsit :o .
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 45