RADIOSITE Fórum

• MinDig TV

#96850  Szerző: mlaszlo

Tovább bővül a MinDig TV és MinDig TV Extra lefedettsége

Az Antenna Hungária a következő hónapokban jelentős hálózatfejlesztést hajt végre, 5 közepes teljesítményű és 10 kis teljesítményű telephelyről indul el a DVB-T sugárzás

Június:
Kis teljesítményű telephelyek: Cegléd, Gödöllő, Miskolctapolca, Szekszárd

Július:
Közepes teljesítményű telephelyek: Szolnok, Kecskemét, Nyíregyháza
Kis teljesítményű telephelyek: Vác, Veszprém, Zalaegerszeg
A Családi csomag lefedettségének javítása a Balatonnál: a B Multiplex elindítása Siófokról, teljesítményemelés Keszthelyen

Augusztus:
Közepes teljesítményű telephelyek: Székesfehérvár, Szombathely
Kis teljesítményű telephelyek: Dunaújváros, Miskolc-Diósgyőr, Pécs-Diana tér
 #94758  Szerző: mlaszlo

három hónapja van a kertv-nek

A két országos földfelszíni kereskedelmi televízió koncessziós szerződése 2012. július 9-én lejár. Ekkor új helyzet állhat elő, ugyanis túl azon, hogy megszűnik a társaságok hatósági szerződése, elméletileg az analóg földfelszíni sugárzásuk is befejeződhet, így elsötétülhet a képernyő mintegy hatszázezer háztartásban, ha a két megszokott csatornára kapcsolnak. A médiatörvény azonban lehetőséget nyújt ideiglenes médiaszolgáltatási jogosultság szerzésére is: a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) úgy tájékoztatta a Napi Gazdaságot, hogy az ezzel kapcsolatos tárgyalások folyamatban vannak a két érintett szolgáltatóval, de az írásbeli kérelmük még nem érkezett meg a hatósághoz. A tárgyalások tényét megerősítette lapunknak Kolosi Péter, az RTL programigazgatója, Péntek Zoltán, a TV2 jogi irodájának vezetője pedig azt mondta, hogy elő akarnak terjeszteni egy ilyen jellegű ideiglenes hatósági szerződés megkötésére irányuló kérelmet.
 #93293  Szerző: DRoland

A Karancs-hegyi teljesítmény-emelést észre is vettem: erősítő nélkül is már 91% a jelerősség, minőség 100% (38 csat). 55-nél: 62/100 és a C multiplexnél 18/31 :D szóval ehhez azért még kell az erősítő. Kár, hogy a pont a legnagyobb frekvenciájú multiplexnél nem volt emelés.
 #93274  Szerző: mlaszlo

Tovább bővül a MinDig TV és MinDig TV Extra lefedettsége

Az Antenna Hungária 2012. március 9-ével újabb két telephelyről – Aggtelek, Fony – indítja el a MinDig TV Extra Családi csomagjának sugárzását. További kedvező fejlemény, hogy a következő napokban néhány telephely esetében teljesítményemelésre kerül sor, Budapesten a 62-es csatornán duplájára emelkedik a kisugárzott teljesítmény.
 #85752  Szerző: IstvánB

molnarb írta:
IstvánB írta:Mai naptól kezdve 10 napig ingyen van a mindigtévéextra előfizetőknek a családi csomag!
Forrás? Vagy ezt úgy honnan? Mert ismerősöm Extra előfizető és nem annyira akarnak menni a családi csatornái... :(
Kaptam egy sms-t MindigTV feladóval, hogy hangoljam újra a készüléket és 10 napig élvezhetem a családi csomagot

Kép
 #85701  Szerző: csadam

molnarb írta:
IstvánB írta:Mai naptól kezdve 10 napig ingyen van a mindigtévéextra előfizetőknek a családi csomag!
Forrás? Vagy ezt úgy honnan? Mert ismerősöm Extra előfizető és nem annyira akarnak menni a családi csatornái... :(
Reklámozták. Tegnap én is láttam azt a spotot.
 #85696  Szerző: molnarb

#85485  Szerző: Csongii

IstvánB írta:Mondjuk akkor kellett volna csinálniuk mikor megjelentek az új csatornák, és egy hónapra. De ők tudják.
Persze, de most új reklámkampányuk van holnaptól. Legalábbis a rádiókban holnaptól megy az új szöveg. :)
 #85476  Szerző: IstvánB

Mondjuk akkor kellett volna csinálniuk mikor megjelentek az új csatornák, és egy hónapra. De ők tudják.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 33