RADIOSITE Fórum

• Informatika

#85812  Szerző: szemilan

LuciFerko írta:Hogy tűnhetett el "csak úgy" pár zene a külső 1 TB-s vinyómról? 100%, hogy nem töröltem le. És az is 100%, hogy egy féléve még rajta voltak a keresett zenék, most meg nem találom sehol. :gülü2:
Az egy jó kérdés, talán megsérülhetett a legutóbbi lejátszásnál, vagy passz. Csak úgy eltűnni nem szoktak a dolgok. Lehetséges, hogy szektorhibás lett a winyó. De arra kicsi az esély, hacsak nem érte valami ütés, vagy erősebb rezonancia.
 #85809  Szerző: LuciFerko

Hogy tűnhetett el "csak úgy" pár zene a külső 1 TB-s vinyómról? 100%, hogy nem töröltem le. És az is 100%, hogy egy féléve még rajta voltak a keresett zenék, most meg nem találom sehol. :gülü2:
 #85599  Szerző: LuciFerko

Jutub mondja:
Hiba történt a videó beállításainak mentésekor.: Érvénytelen kérelem.
Ezmiez?
 #85490  Szerző: djlacee

admin írta:Me gusta
:sadtroll:
 #85488  Szerző: markfelt

mimi írta:Én azt tudom, hogy összerakok egy teljesen szabványos CSS-t, ugyanúgy néz ki Chrome-ban, FF-ban, Operában és Safariban, de természetesen IE9-ben csakazértsem.
Me gusta (ezt a posztot).
 #85483  Szerző: Csongii

mimi írta:Én azt tudom, hogy összerakok egy teljesen szabványos CSS-t, ugyanúgy néz ki Chrome-ban, FF-ban, Operában és Safariban, de természetesen IE9-ben csakazértsem.

Érdekes módon mindig ez van. De csak azért, nehogy már jól érezze magát az a szerencsétlen weblap készítő. :shock:
 #85482  Szerző: mimi

Én azt tudom, hogy összerakok egy teljesen szabványos CSS-t, ugyanúgy néz ki Chrome-ban, FF-ban, Operában és Safariban, de természetesen IE9-ben csakazértsem.
 #85480  Szerző: FLaci81

djlacee írta: Egy újabb mondás szerint az Internet Explorer arra jó, hogy letölts vele egy másik böngészőt :hehe:
Ez tetszik, jó duma :D
Én ugyanezt teszem, utána elfelejtve az Explorer.
 #85470  Szerző: djlacee

Csongii írta:
Máté írta:Én Internet Explorert használok.Chrome-ot csak néha mert az nem tetszik annyira.
Ma már valószínűleg nem él a mondás, de anno még az IE 6 idejében mindig azt mondtuk, hogy az IE, a bátrak böngészője. :hehe:
Egy újabb mondás szerint az Internet Explorer arra jó, hogy letölts vele egy másik böngészőt :hehe:
Na jó, viccet félretéve, az IE9 már egészen használható
 #85466  Szerző: Csongii

Máté írta:Én Internet Explorert használok.Chrome-ot csak néha mert az nem tetszik annyira.
Ma már valószínűleg nem él a mondás, de anno még az IE 6 idejében mindig azt mondtuk, hogy az IE, a bátrak böngészője. :hehe:
  • 1
  • 228
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • 330