RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#86110  Szerző: markfelt

mimi írta:Magának köszönheti a nép.
Nem nép! Nemzet!
(Szaporulat)
 #86108  Szerző: mimi

Magának köszönheti a nép.

Kép
 #86105  Szerző: mlaszlo

Roger írta:Srácok! mi a véleményetek esetleges tapasztalatotok a háztartási gépek szakszervizeiről? Érdemes őket kihívni a garancia lejárata után is vagy keressek egy mezei mosógépszerelőt? (Indesit 5 éves)
Én inkább egy sima mosógépszerelőt hívnék, a szakszervizek nem két forintért jönnek ki. Nekünk pár éve egy apró javítás (azt a kis kivezető csövet kellett cserélni, ami a tartályból mossa ki a mosóport és az öblítőt) egy fél új gép ára volt a szakszerviz által. Mi is csak azért szakszervizt hívtunk, mert akkor még garanciális volt a gép, persze erre kitalálták, hogy ez nem garanciális hiba...
 #86102  Szerző: Szepi

Admin!

Légyszi ne ijesztgess! :happytroll:
 #86099  Szerző: Roger

Srácok! mi a véleményetek esetleges tapasztalatotok a háztartási gépek szakszervizeiről? Érdemes őket kihívni a garancia lejárata után is vagy keressek egy mezei mosógépszerelőt? (Indesit 5 éves)
 #86097  Szerző: markfelt

Még mielőtt tényleg minden munkaképes ember kimenne, azelőtt hozni fognak úgyis egy törvényt, ami a kivándorlást meggátolná. Na, az itt maradtaknak lesz szar életük. Úgyhogy ezzel nem érdemes várni.

Kép

Amúgy ő itt hova néz?
 #86095  Szerző: asimov

A sajat magat fulkeforradalminak titulalo kormanyunk tobb sullyos hibat is vetett. Azt hittek, hogy...
- kiosztottak kokikat
- ok sz@rtak a spanyolviaszt
- a penzpiacok vilagaban Magyarorszag (amely akkora tetel, amekkora meg sem latszik a kimutatasokban) megszabhat barmifele feltetelt
- felrughatjak a tolunk nyugatra szentul betartott, penzpiaci jatekszabalyokat
- semmibe vehetik a hitelminositok velemenyet
- semmibe vehetik a hazai szakertok velemenyet.

Most persze megy a kapkodas es hirtelen mindenki (penzintezetek, hitelminositok, kozgazdaszok) velemenye szamit.
Matolcsy hitelet vesztett ember, ezert le kell mondania es helyette egy ismeretlen emberrel kell kiallni a kulfold ele. Meghozza nagyon gyorsan. Az IMF-el meg KELL egyezni, kulonben tenyleg vege a dalnak.
Orban Viktornak szinten le kellene mondania (legalabbis nagyon ajanlott lenne ez), vagy nagyon messzire a hatterbe kellene elvonulnia es a kovetkezo fel evben meg sem szolalhat, mert o is leszerepelt azok szemeben, akiknel az orszag finanszirozasahoz szukseges penz lenne.
Jovore, kb. 1400 Mrd Ft-os "nem megszoritas"-t osszehoznia a kormanynak... Lehet tippelni azt, hogy ezt kiken fogjak behajtani... brutalisan kemeny 2012-nek nezunk elebe, es ami meg nagyobb baj, az az, hogy lemaradhatunk a sajat regionktol is.
---------
Dec 14-en mennek Ausztriaba dolgozni az utolso(!) idevalosi korombeli ismeroseim. Nem vicc.
Azok az ismeroseim, akik 20..35 eletev kozott vannak es munkakepesek, mar mind kulfoldon dolgoznak. Elfordulhat az, hogy jovore a helyi vendeglatoipari egysegek kb. harmada -a tavalyi extrem rossz szezon utan- mar ki sem nyit, es a maradeknak pedig felszolgalokbol, szakacsokbol, stb. hianya lesz, ugyanis a bevetheto emberek elvandoroltak kulfoldre dolgozni.
 #86061  Szerző: Csongii

mszilard: Abszolút egyetértek veled! :yes:
 #86056  Szerző: Nightman

Hű,de szívemből beszéltek.. Majd' 3 éve azért kezdtem rádiózni,hogy előbb-utóbb megéljek belőle,és kikerüljek a pék-cukrászatból.. Sok vállalkozást megjártam,ahol vagy nem szerettek fizetni,vagy becsődöltek. Én pedig itt vagyok,majd' 30 évesen,albérletre már egy vagyont kiadtam,a derekam már sz.rrá ment,és nem nagyon tudok mit felmutatni.. Lakáshitel? Hagyjuk.. Innen menni kell,vissza se szabad nézni..
  • 1
  • 240
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • 542