Nekem eddig sok problémám nem volt sem a busz, sem a vonat közlekedéssel errefelé. Párszor mentem már vonattal Göncre, de sok rossz dolgot nem tapasztaltam. Ülőhely volt, a Szerencstől Hidasnémetiig közlekedő "piroska" meg viszonylag tiszta volt. A Hernádnémeti,Bőcs-Szerencs között közlekedő vonatról, már ugyanez nem mondható el. Busszal mostanában 2 hetente egyszer utazom kb. Miskolcra, egyszer amikor nyiltnapra mentem egy iskolába, akkor is többekközt. Ez egy csütörtökön volt. Az a baj, hogy ide, szerintem a Borsodvolán legszarabb buszát küldik, mert hát...A hazafelé és odafele úton, ugyanez a sárga busz közlekedett. Nem volt a legjobb. Sok ülésről le volt szakadva a bőr huzat, tisztának egyálltalán nem volt elmondható, a fűtés az a maximumra volt véve, tehát el lehetett ájulni, hazafelé pedig külön élvezet volt, hogy az egész busz tele volt, és a mellettem álló kisebbségi hónaljának aromáját kellett egész úton szagolni. Osztálytásam beszámolója alapján, hétköznap reggelenként szinte rendszeresen ilyen busz megy, ő azt mondja hogy néha ragacsos az ülés, meg olyan is előfordult már, hogy az ajtó nem záródott rendesen, és félig nyitva volt egész úton. Késni nem szokott.
Viszont a szombati 12:45-ös busz, az ezeknek az ellentéte. Tiszta, (szép), kultúrált, kényelmes és pontos. Kb. olyasmi, mint amikkel Jeek is szokott utazni. Azzal én teljesen meg vagyok elégedve. Csak hétköznap is olyanoknak kéne járni...
Viszont a szombati 12:45-ös busz, az ezeknek az ellentéte. Tiszta, (szép), kultúrált, kényelmes és pontos. Kb. olyasmi, mint amikkel Jeek is szokott utazni. Azzal én teljesen meg vagyok elégedve. Csak hétköznap is olyanoknak kéne járni...