RADIOSITE Fórum

  • Informatika

 #9794  Szerző: mg
 
Attis írta:1,25 GB RAM
1.) xp vagy vista?
2.) azon a 4-5-6 oldalon sok flashes basz van, esetleg pdf közte, ilyesmi?
3.) mindeközben torrent, dc, hasonló megy?
 #9793  Szerző: Attis
 
1,25 GB RAM
 #9792  Szerző: mg
 
Attis írta:Remélem vki tud segíteni. Miért lehet az, h a böngészőim (Róka és IE) 5-6 lap megnyitása után (nem egyszerre) lelassulnak. Képeket meg se tudnak jeleníteni. A gépemmel semmi gond. Az internettel nincs gond. Elvileg 2500 kb/s letöltési seb. van, eddig a leggyengébb kb. 2700 volt. Vmiért a böngészőim szarakodnak.
ramod mennyi?
 #9791  Szerző: Attis
 
Remélem vki tud segíteni. Miért lehet az, h a böngészőim (Róka és IE) 5-6 lap megnyitása után (nem egyszerre) lelassulnak. Képeket meg se tudnak jeleníteni. A gépemmel semmi gond. Az internettel nincs gond. Elvileg 2500 kb/s letöltési seb. van, eddig a leggyengébb kb. 2700 volt. Vmiért a böngészőim szarakodnak.
 #9459  Szerző: mg
 
Pasa írta:Eleve nem kéne sehova se kötni. A visszaverő felület passzív elem, ha árnyékolásra kötöd, levezeted földbe azt a hasznos jelet, amit vissza kéne sugároznia. A felületnek meg szerintem nagyobb kéne, mint egy CD-tok. Amúgy meg kábel rulez... ;)
kösz...
kábel rulez, persze, csak tavaly cseréltünk nyílászárókat szép új műanyagra, azt nem fogom megfúrni, máshogy meg még körülményesebb, ez volt a legegyszerűbb :) meg azért laptop, hogy hordozható legyen :D
 #9454  Szerző: Pasa
 
Eleve nem kéne sehova se kötni. A visszaverő felület passzív elem, ha árnyékolásra kötöd, levezeted földbe azt a hasznos jelet, amit vissza kéne sugároznia. A felületnek meg szerintem nagyobb kéne, mint egy CD-tok. Amúgy meg kábel rulez... ;)
 #9423  Szerző: mg
 
hozott magamnak a jézuskám egy wifi routert, de nem jut el a jel rendesen a szobámig, ágyam végében vagyok kénytelen netezni :)
ennek áthidalására gondoltam, csinálok tükröt, egy CD tokot szépen bevontam alufóliával, mögé tettem a router sima botantennájának, bekötöttem árnyékolásra és irányba állítottam - de még esett is a jelerősség. miééééért?...
vagy hülye vagyok hozzá nagyon? :D
 #9421  Szerző: hdshouter
 
MikySoft írta:64-es XP esetében növekszik a teljesítmény, ez nyilvánvaló, de azt figyelembe kell venni, hogy sok
program még nincs megírva 64 bitesre, tehát igazából sok értelme nincs a dolognak.

Vistával semmi baj nincs. Mióta kiadták hozzá az SP1-et pláne.
Köszi! :D Akkor egy próbát megér a Vista is ;)
 #9403  Szerző: rsite1
 
64-es XP esetében növekszik a teljesítmény, ez nyilvánvaló, de azt figyelembe kell venni, hogy sok
program még nincs megírva 64 bitesre, tehát igazából sok értelme nincs a dolognak.

Vistával semmi baj nincs. Mióta kiadták hozzá az SP1-et pláne.
 #9402  Szerző: hdshouter
 
Tud valaki segíteni?
Karácsonyra kaptam egy új gépet, s benne egy AMD Athlon 64bites processzorral.
Most rajta van egy 32bites XP, de valahogy nem érzem rajta azt a közel 3GHz sebességet. Gondolkodtam a Vistán de azt sehol sem ajánlják, mellesleg nekem sem a kedvencem.

Egyszóval: Ha 64bites XP-t rakok rá az mennyiben más mint ez a sima XP, mik az előnyei? Egyáltalán érdemes-e azt rárakni? Növekszik-e majd a teljesítménye a gépnek?

A választ előre is köszönöm!
És további kellemes ünnepeket! :)
  • 1
  • 319
  • 320
  • 321
  • 322
  • 323
  • 330