RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #87494  Szerző: asimov

Az ATV-ben telefonon beszeltek Arato Andrassal (Klubradio vezerig.) es hanglejtesebol -jomagam- arra kovetkeztetnek, hogy ok valahol szamitottak erre, es valoban van "B" tervuk.
(Mashonnan: van egy masik frekvenciajuk is, amit egyszer mar megnyertek, csak azzal valami jogi problema lett.)
 #87491  Szerző: Zsolt

féloff:
RTVstat szerint most: Klub: ~1350 | MR összevont: ~1000
 #87488  Szerző: mimi

Azzal bevédeni valamit, hogy az előző is rossz volt, hát nem tudom. Éppen azért volt nagy a szájuk, hogy rossz, akkor innen az lett volna a logikus folytatás, hogy jól csinálják. Nem?
 #87484  Szerző: Snake

asr27 írta:
admin írta:http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=136687

Egyre nagyobb a botrany. Vegul lehet megis igazam lesz...
mit műveltek 8 év alatt?!
Unalmas ez a 8évezés.
 #87480  Szerző: mlaszlo

asr27 írta: Nem védem a fityeszt, de annyira szánalmas a bal oldal is! Azt elfelejtették, hogy ők mit műveltek 8 év alatt?!
Valahol igazad van, de a 8 év alatt mégiscsak elindult a Hír TV, melynek tudtommal soha nem tettek keresztbe, elindult a Lánchíd rádió és országos frekvenciát is nyertek. Most a másik politikai oldal van hatalmon, ők meg igyekszenek ellehetetleníteni a nekik nem tetsző médiák működését.
 #87475  Szerző: asimov

Az atv elegge komolytalan media, a klubradiohoz kepest, de ez meg egy dolog.
A fo gond az, hogy az atv tv-csatorna, tehat "kormanykritizalo" radio nincsen olyan, melyet hallgatni lehet melohelyen, autoban, barkacsolas kozben, stb. (mediak alatt a radiokat ertettem, de amugy jogos a "figyelmeztetes"! )

A Klubradio-ban az (volt...) a zsenialis, hogy ha kellett, akkor "erovel szakitotta" felbe a musorvezeto a riportalanyt, es elmagyaraztatta vele a kozgazdasagi fogalmakat es esemenyeket ugy, hogy azt foldi halando is megertette. A ket allando kozgazdajuk egeszen hozza is szokott ehhez, es eleve igy beszeltek. Ijeszto az, hogy amelyekrol ott honapokkal ezelott beszeltek, az mostanra mind megvalosult. (Pld.: a manyup rendszer kiiktatasa csunyan visszautott es folyamatosan visszaut, valamint akarmiket is kommunikal a kormany, az IMF-el meg kell egyezni -ergo el kell fogadni a felteteleiket is- kulonben az eredmenytelen targyalasok vegeztevel, a Fitch es a S&P (asszem ez a nevuk) is leminosit, es akkor megyunk a gorogok utan.)
Egyetertek mimi-vel: nem maga a Klub a lenyeg, hanem a kerdes, ugy osszesegeben.
asr27 írta:
rmihaly76 írta:Ha nem az utolso lenne, akkor nyilvan csak par cikk, aztan szevasz.. de ez az utolso olyan media volt, amelyik rosszat is mert mondani a kormany tevekenysegerol. A valamikor mervado, M1-en futo "Az Este" is mar csak messzirol kerulgeti a kenyes kerdeseket.
djlacee írta:Nem azért, de szerintem túl nagy lett a -admin szóhasználatával élve- HYPE ekörül a téma körül
Szerintem az Atv-t kifelejtetted.
 #87473  Szerző: mimi

djlacee írta:Nem azért, de szerintem túl nagy lett a -admin szóhasználatával élve- HYPE ekörül a téma körül
1./ Szerintem nem lesz a hype-ból semmi. Érthető, hogy a szocik és csatolt részeik ki vannak akadva.
2./ Az azért gáz tényleg, hogy az éterben csak kormánypárti terepe maradt a közéleti vitáknak. Maga a tény érdemelne hype-ot, nem konkrétan a Klub.
 #87470  Szerző: Bence

Sziasztok. Nem vagyok a jog rigorózus ismerője, de annyit azért tudok, hogy egy frekvencia pályázatnál az nyer, aki a legjobb pályázatot adja be. Ennyi. Tehet arról a Médiatanács nem tehet, hogy a Klubrádió pályázata gyengére sikeredett. Persze ők most visszatámadnak, hogy ellehetetlenítik őket.(Hasonló helyzetben én is ezt tenném.)

Illetve, semelyik frekvencia nem hitbizomány. A Slágeren és a Danubiuson is jókat röhögtem, amikor azt pedzegették, hogy az övék kell, hogy legyen a frekvencia.
Ott is miket mondogattak a Neo-ra meg a Class-ra. Túl sok pénz befizetését vállalják és, hogy ez kigazdálkodhatatlan stb…(pont ez az egyik érve most Klubrádiónak) Még mindig működnek. Annak ellenére, hogy brutálisan többet fizetnek mint a Sláger és a Danubius.
 #87464  Szerző: asr27

rmihaly76 írta:Ha nem az utolso lenne, akkor nyilvan csak par cikk, aztan szevasz.. de ez az utolso olyan media volt, amelyik rosszat is mert mondani a kormany tevekenysegerol. A valamikor mervado, M1-en futo "Az Este" is mar csak messzirol kerulgeti a kenyes kerdeseket.
Szerintem az Atv-t kifelejtetted.
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 137