RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #87648  Szerző: Bence

Snake írta:
Bence írta:Sziasztok srácok!
Én még mindig nem értem a problémát. Az nyer aki a legjobb ajánlatot teszi. Ez nem a Klubrádió volt. Miről beszélünk?
Arról beszélünk drága, h a pályázatot úgy írták ki, h csak a vesztest lehetett tudni nem a nyertest.bocs.miről beszélünk?
Mi olyan szerepelt a pályázatban, ami miatt a többi konkurenssel nem vehette fel a versenyt a Klubrádió?
Egy frekvencia nem hitbizomány. Még tüntetést is szerveznek... Mintha csak az övék lehetne. Pont ezt csinált a Sláger is. Tetszettek volna több pénzt ajánlani a konkurenseknél.
 #87645  Szerző: Snake

Én még mindig nem értem a problémát. Az nyer aki a legjobb ajánlatot teszi. Ez nem a Klubrádió volt. Miről beszélünk?
Arról beszélünk drága, h a pályázatot úgy írták ki, h csak a vesztest lehetett tudni nem a nyertest.bocs.miről beszélünk?
 #87638  Szerző: Csongii

Szerintem a gond, hogy a másik frekit se kapják meg, amit elvileg megnyertek tavaszzal és aztán még se kaptak meg.
 #87637  Szerző: markfelt

Igen, ez is igaz.

Egy frekvenciára pályázott a Klub, arra is minimális díjjal és még pl az áhított közösségi jogosultságú 102.1-et sem próbálták meg.
 #87636  Szerző: Bence

Sziasztok srácok!
 #87633  Szerző: csadam

:/
 #87632  Szerző: markfelt

csadam írta:
admin írta:...Úgy odatették az Amcsik Pápára az AFN-t, hogy a Médiatanácsot meg sem kérdezték. Ráadásul nem is tehet a magyar hatóság semmit.
Miért? :(
Nem nagyon szólhat bele egy NATO által odarakott, katonai műsorba.
 #87631  Szerző: csadam

admin írta:...Úgy odatették az Amcsik Pápára az AFN-t, hogy a Médiatanácsot meg sem kérdezték. Ráadásul nem is tehet a magyar hatóság semmit.
Miért? :(
 #87629  Szerző: markfelt

Erre már én is gondoltam.

Rövidhullámú, középhullámú, műholdas és netes adás, valahonnan külföldről sugározva.

Vagy akár FM!

Úgy odatették az Amcsik Pápára az AFN-t, hogy a Médiatanácsot meg sem kérdezték. Ráadásul nem is tehet a magyar hatóság semmit.
  • 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 137