PooLee írta:lambda: Te producer vagy, vagy mi ez a nagy háborgás? Netán te vagy Kozsó?
Jelenleg pont az teszi hallgathatatlanná a magyar rádiókat, hogy ilyen magas magyar zenei arányt erőltetnek rájuk. Igaz, hogy van számos színvonalas produkció, de lusták felkutatni, inkább nyomják Auth Csillát és a többi kiválóságot. A szabályozás egyetlen pozitívuma, hogy magyar dj-k mixei is magyar zenének számítanak. Okos rádiók élnek is ezzel a lehetőséggel. A hallgatók meg majd eldöntik, hogy mit választanak: ezt vagy pedig az Auth Csilla-Fiesta-SP-Groovehouse kombinációt.
Nem PooLee, sem zenész, sem producer, sőt még a példaként hozott "érdemes művész"

sem!

Továbbmegyek, a hazai zenét sem különösen kedvelem, és ezt már ezen a fórumon is több ízben ecseteltem! A Rádió1 szerintem egy dolgot csinál jól, méghozzá azt, hogy mellőzi a magyar dalokat! (a pozitívumok sorát részemről ezzel zárnám is

)
Egyszerűen arról van szó, (és ettől háborodtam fel leginkább), hogy egy dj mixét hogyan lehet ide kategorizálni????? Ez nonszensz ...
A szabályok eltérő értelmezéséről már ne is beszéljünk! Míg a Class, Neo és sok más rádió nagy hangsúlyt fektet erre, itt ezt is lehet? Ne már!