Emellett meg Kecskemet is van (volt?) ezert inkabb forditva: el meg a videki halozat? (Az nmhh.hu-rol csak egy olyan pdf-et sikerult kicsikarnom, amelyben a mar nyar ota ures veszpremi, papai, stb. frekvenciak is a Klub neve alatt szerepelnek.)
Ha megy is meg az adas (akar pld. Debrecenben es Gyongyoson) -bar ugytudom, evvege ota nem- akkor max. en csinaltam kicsit hulyet magambol (lehet rohogni
) de ez osszesegeben a felallason semmit nem valtoztat: az egy szem "ellenzeki" radio legfontosabb frekvenciaja lett elveve, es foleg egy erosen megkerdojelezheto modon lezajlott elbiralas alapjan.
Ez utobbi a gond, nem pedig az, hogy ezt a radiot Klubradionak hivjak. (Ahogy irtam mar, Brusszel valosiznuleg csak azert harapott ra erre, mert nincs masik ilyen radio, es egyebkent ott mentunk neki az EU-nak, ahol csak lehetett, de ez mar tenyleg nem idevalo tema)
Ha megy is meg az adas (akar pld. Debrecenben es Gyongyoson) -bar ugytudom, evvege ota nem- akkor max. en csinaltam kicsit hulyet magambol (lehet rohogni
Ez utobbi a gond, nem pedig az, hogy ezt a radiot Klubradionak hivjak. (Ahogy irtam mar, Brusszel valosiznuleg csak azert harapott ra erre, mert nincs masik ilyen radio, es egyebkent ott mentunk neki az EU-nak, ahol csak lehetett, de ez mar tenyleg nem idevalo tema)
moby67 írta:Debrecenben és Gyöngyösön már nem sugároz???????
Rádió: Blaupunkt "Malaga" CD36
Ant 1: "Tripleg"; Ant 2: K/NY-i látóterű H pol. dipól
Koax: RG6/SAT
Ant 1: "Tripleg"; Ant 2: K/NY-i látóterű H pol. dipól
Koax: RG6/SAT