RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#89671  Szerző: ügynökséges

admin írta:http://radiosite.hu/index.php?option=co ... &Itemid=99

Turi Árpád, a Class FM vezérigazgatója is megszólalt az ügyben.
Kedves admin!

Így a néhány mondat függvényében azt mondom, hogy Földes valamit előkészít, talán már a decemberi adatok, és ha jól sejtem most ezek nem kedveznek a Neo FM-nek. Akkor viszont nagyon nem korrekt a dolog, pláne úgy, hogy hatalmas szakmai munkával, amerikai csoda tanácsadó hatására 0-24-ben karácsonyi dalokat adtak decemberben heteken keresztül. Én nem rádiózom, de hallgatom, szeretem a műfajt és azért számolni még tudok. Ahhoz, hogy folyamatosan ne kelljen ismételni, vajon hány olyan dalt adtak ebből a kínálatból, amit a kutya nem ismert, kvázi hány elkapcsolási pontot vittek be saját maguknak? Ezek után most már tényleg kíváncsi vagyok az eredményekre, mert ez tényleg egy igazi élő teszt volt. Gondolom ti akik rádióztok szintén várjátok nem?
 #89665  Szerző: ügynökséges

Szelerailway írta:http://www.stop.hu/belfold/osszefogast- ... fm/989324/

Én,a helyükben inkább a rádiózással foglalkoznék elsődlegesen.

:question: Olvasom ezt a cikket és nem tudom eldönteni, hogy ez a Földes Ádám ostoba, rossz indulatú, nem normális, vagy csak simán hülye, esetleg egy :troll: . Egy biztos, hogy nem szakember. Ami még szintén valószínűsíthető, hogy valami elképesztő módon utálhatja azt amit csinál, mert olyat még nem láttam, a média piacon, hogy valaki a saját szektorába rúgna bele.
Még az utolsó agyon iskolázott sarki zöldséges se állítja, hogy a nagybani piacon szart árulnak, mert tudja, hogy ezzel az egész üzletnek árt.
A novemberi adatok szerint jó eredményeket értek el. Erre most megkérdőjelezi a kutatást? Mi van itt?
Nem lepne meg, ha nem Ő lenne az utolsó Neo vezérigazgató...
 #89649  Szerző: markfelt

RadiosJani írta:Varga Kata távozott...
:(
 #89648  Szerző: RadiosJani

Varga Kata távozott...
 #89140  Szerző: Nickman

A netes adás meghalt már órák óta.
 #88629  Szerző: harrapari

Redfox81 írta:A Neo az elején megpróbált újítani zeneileg, és műsorok terén is, sikerült is magukat megégetni vele. Bár ehhez szerintem hozzájárult a Sláger negatív kampánya is. A Class kicsit jobban kezdett, ők inkább csak zeneileg újítottak, viszont a műsorvezetők nagyrészt maradtak, és lassan a Danubiusos zenék is visszatértek. Ezzel sikerült előnyhöz jutniuk, ami úgy néz ki eddig volt elég. A Neo később ébredt, elkezdték ők is utánozni az elődjüket, viszont addigra a Juventus már lépett. Idén ősz óta viszont szerintem sikerült annyit fejlődniük, mint amennyit előtte összesen, és úgy néz ki, hogy ez már a hallgatottsági adatokban is jelentkezik.
Ez a karácsonyi dalok akció is újítás volt, ilyet előttük magyar rádióban nem hallottam, bár mint itt ezt sokan írták, szerintem is kicsit korán kezdték, de ez majd a decemberi hallgatottsági adatokból kiderül.

Nem tudom milyen újításokra gondol Andy Bloom a következő cikkben, de kíváncsian várom:
http://www.stop.hu/bulvar/tortenelmi-cs ... -fm/978574

Szóval lehet, hogy naiv a kérdés, de talán van remény?
Olvasgatom ezt az Andy srácot, hát nem tudom. Értem én, hogy próbálja az ámerikás sémákat, de hát kérem, ez itt az öreg kontinens nem biztos, hogy befog jönni kb. 336 óra kari zene. Más volt anno a Sláger Rádiót segíteni és más a Neo-t. A HUN lakosság 10M ember vs. USA 300M. Ha ott emelkedik egy kisebb rádió hallgatottsága az sok 100 ezer ember lehet, itt erre reális esély nincs.
Mellesleg röhejes ez a duma, hogy "nem tud a konkurencia utánuk menni". Láthatólag nem is akar, gondoljatok csak bele milyen eseményei voltak a Class-nak 2011-ben. Fiesta nyeremény autó, elsőként élő, mozgó adás a Harley Fesztiválra, elsőként 50M magasból adtak élő adást, aminek a végén kiugrott a műsorvezető (megnézném a Bumiból ki vállalta volna be sérülés nélkül) 11.11.11-én pedig a Magyar rádiós történelem legnagyobb élő kitelepülésén a legnagyobb eddigi nyereményét 1 hallgató vitte el lakás, autó, utazás, üzemanyag stb.
Ebből nekem sokkal inkább az tűnik ki, hogy a Class FM már régóta a saját útját járja, a Neo FM meg igyekszik követni reméljük majd sikerrel. :)
 #88147  Szerző: hd

Redfox81 írta:Nem tudom milyen újításokra gondol Andy Bloom a következő cikkben, de kíváncsian várom:
http://www.stop.hu/bulvar/tortenelmi-cs ... -fm/978574

Szóval lehet, hogy naiv a kérdés, de talán van remény?
En is. Az All-Christmas bevezetese olyan szempontbol bizakodasra adhat okot, hogy hatha mas, az amerikai AC formatradiokban bevalt elemeket is atvesznek, amik jok, csak eddig itt nem tudtak rola/nem mertek kiprobalni.

Remelem lehet remeny, barmennyire is ertelmetlen ez a mondat :-)
  • 1
  • 247
  • 248
  • 249
  • 250
  • 251
  • 584