RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#88824  Szerző: Csongii

Akkor ezeknek sanyi is lesz hamar, hacsak valakinek nem érdeke, hogy pénzt toljon bele.
 #88822  Szerző: Milán

Szerintem a pénz is elfogyott.Amikor fent voltam Budapesten, hallgattam és egy darab reklám volt.Az is a Citadella Panoráma vagy mi a fenét reklámoztak (ahol van a stúdiójuk).
 #88821  Szerző: asimov

Hat akkor, csak kivettek az eterbol.
Vegleg OFF?
 #88819  Szerző: Milán

Tudtam...Pedig még nem is írták ki. :D
 #88818  Szerző: Csongii

Most megnéztem én is miket írnak. Röhej, látszik mit sem tudnak az egészről. :S
 #88817  Szerző: LuciFerko

mlaszlo írta:
Fennec írta: Izé... nem lehet, hogy esetleg a Médiahatóság azt nem bírja elviselni, hogy engedély és fizetés nélkül szólnak? Persze a fészbúk (de)generációnak, aki kb annyit nem tud, hogy egy rádió működéséhez engedélyre van szükség, könnyebb ezt beadni... (ld. Face fb üzenőfal)
Nem, az kizárt, ahogy a facebook kommentelők írják csakis összeesküvésről lehet szó :D :D
Ott lassan kitör a forradalom :D
 #88816  Szerző: mlaszlo

Fennec írta: Izé... nem lehet, hogy esetleg a Médiahatóság azt nem bírja elviselni, hogy engedély és fizetés nélkül szólnak? Persze a fészbúk (de)generációnak, aki kb annyit nem tud, hogy egy rádió működéséhez engedélyre van szükség, könnyebb ezt beadni... (ld. Face fb üzenőfal)
Nem, az kizárt, ahogy a facebook kommentelők írják csakis összeesküvésről lehet szó :D :D
 #88815  Szerző: mlaszlo

milan93 írta:A Médiahatóság biztos megtalálta, majd lefoglalta az adót :D :troll:
Igazad volt, nem gondoltam volna, hogy vasárnap reggel vonulnak ki lekapcsolni az adót.
 #88814  Szerző: Fennec

Kedves Face rajongók!
A Médiahatóság ma kikapcsolta a rádiót :((
Jelenleg csak a http://www.radioface.hu oldalon keresztűl neten hallható az adásunk.
Sajnos a Médiahatóság nem bírja elviselni hogy van egy olyan rádió ami fiatalos,pimasz, szókimondó... Keressük a megoldást hogy FM-n is veletek lehessünk, de félünk attól hogy a hatalom mindent elkövet azért, hogy elpusztítsa a Face-t.
Izé... nem lehet, hogy esetleg a Médiahatóság azt nem bírja elviselni, hogy engedély és fizetés nélkül szólnak? Persze a fészbúk (de)generációnak, aki kb annyit nem tud, hogy egy rádió működéséhez engedélyre van szükség, könnyebb ezt beadni... (ld. Face fb üzenőfal)
 #88813  Szerző: Milán

A Médiahatóság biztos megtalálta, majd lefoglalta az adót :D :troll:
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 174