Most már tényleg nem maradt Budapesten egy Dance zenéket játszó rádió sem és szerintem nem is lesz a közeljövőben Fm-en, max akkor ha mégis Roxy lesz a 95.3-on. Pedig szerintem kellene egy normális... 

Chucky írta:Én hallottam egy sima (gondolom régi) Rádió Active 93.6-os szignált, lehet újraindul az Active???FlyWave írta:Sziasztok!Én is megerősítem. Csak progressive mix ment reggel és semmi szignál.
Hajnal 1kor észleltem, hogy a 93.6on nem voltak szignálok, és csak progressive ment!
Most reggel ugyan az a helyzet, am figyelmes lettem egy női hangra ami ezt mondta: "rádióactive 93.6"
De volt már ilyen pár hete, aztán helyreállt. De tény, hogy jelenleg semmi értelme ilyen formában a Rise-nak a 93,6-on.
FlyWave írta:Sziasztok!Én is megerősítem. Csak progressive mix ment reggel és semmi szignál.
Hajnal 1kor észleltem, hogy a 93.6on nem voltak szignálok, és csak progressive ment!
Most reggel ugyan az a helyzet, am figyelmes lettem egy női hangra ami ezt mondta: "rádióactive 93.6"
djlacee írta:Ez régen nem a hírek HEADER zene volt?Szerintem is az volt, de ha már nem akarnak rá figyelni, mikor jön a rövidhírek után a részletes, akkor jobb lett volna a sima hírek háttérzenét hagyni.
mlaszlo írta:Valamelyik nap hallgattam egy rövid ideig a 93.6-ot, kicsit meglepődtem, mikor felzendült a 88.1-ről ismerős pattogás az egyik szám alattAz még csak hagyján,de a proci fosul szól,torzítanak a magasaknál a zenék![]()
Úgy látszik ez egy állandó hiba maradt ennél a rádiónál