RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#8949  Szerző: hdshouter

MikySoft írta:Kab-hegyen újra __MR2___ / _PETOFI_ a PS.
Miskolcon is.
 #8928  Szerző: djlacee

Sopronban is
 #8927  Szerző: mg

MikySoft írta:Kab-hegyen újra __MR2___ / _PETOFI_ a PS.
szentes is, már délután is az volt (nem tudom, mikor váltottak, de akkor már figyeltem)
 #8926  Szerző: mg

LuciFerko írta:
djlacee írta:
és ha tényleg a fiatalabb generációt akarja megszólítani, az azt jelenti, hogy full gőze sincs arról, hogy milyen igényekkel bír a jelenlegi korosztály
Én a saját környezetemből tudom, hogy nincs szükségük rádióra, nem érdekli őket, telón, mp3-4 lejátszón van zene, max kocsiban hallgatnak rádiót, akkor is DANUBIUS -t... sajnálatos :?
detto
az én köreimben a petőfi a legnépszerűbb.
de indoklásként akkor is az jön fel, hogy azért, mert a többi közt a legjobb. vakok közt a félszemű a király. :)
aminek örülök, hogy ma két emberrel meg egy történettel találkoztam, akik a rádió mit keresik :) :) :)
 #8919  Szerző: rsite1

Kab-hegyen újra __MR2___ / _PETOFI_ a PS.
 #8909  Szerző: LuciFerko

djlacee írta:
és ha tényleg a fiatalabb generációt akarja megszólítani, az azt jelenti, hogy full gőze sincs arról, hogy milyen igényekkel bír a jelenlegi korosztály
Én a saját környezetemből tudom, hogy nincs szükségük rádióra, nem érdekli őket, telón, mp3-4 lejátszón van zene, max kocsiban hallgatnak rádiót, akkor is DANUBIUS -t... sajnálatos :?
detto
 #8900  Szerző: djlacee

#8893  Szerző: tomee

Itt a gond az, hogy még mindig a nyugati normákat akarjuk követni (ami vicces, mert már 100 éve is erre törekedtünk és még mindig ugyanott tartunk) Azért példálózok a BBC-vel, mert a Petőfi is bevallottan ezt követi. Ám amit ott hallani azt össze sem lehet hasonlítani az MR2-vel. Tartalmilag még mindig erősen hiányosnak érzem, és ha tényleg a fiatalabb generációt akarja megszólítani, az azt jelenti, hogy full gőze sincs arról, hogy milyen igényekkel bír a jelenlegi korosztály. Jó lenne már a XXI. század szintjén rádiózni, csak hogy ezt elérjük, ahhoz a külföldi rádióknak 40 évig állniuk kéne.
De összességében az egész magyar rádiózás itt tart, a Petőfi most csak egy aktuális téma.
 #8891  Szerző: doh

Nekem tetszik az MR2 - Petőfi akárki akármit mond. Szerintem zeneileg és arculatilag jól felépített, azzal, hogy nehezebben emészthető zenéket vállal, új magyar előadókat és zenekarokat felvállal, szolgálja a közt és a kultúrát. Élvezettel hallgatom a jelen műsor- és zenei struktúrát, akármi is a neve épp. Soha ne legyen rosszabb... több duma sem kell, pont elég.
 #8890  Szerző: mg

tomee írta:még akkor sem, ha a BBC Radio1 ezt csinálja.
"kicsit" több tartalommal és profibban, tegyük hozzá, nem nulla ráfordítással akarják megváltani a világot.
  • 1
  • 613
  • 614
  • 615
  • 616
  • 617
  • 625