RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#89506  Szerző: Glenn

asr27 írta:40+-nak ott van a Juventus, Neo és még a Petőfin, Classon is mennek régebbi zenék! Illetve van még több olyan rádió ami az idősebb korosztálynak szól tehát inkább a fiatal, Dance zenét kedvelő korosztály a vesztes jelenleg.
Hát bocs, de amennyi oldies és retro megy az általad felsorolt adókon, nagyjából ugyanannyi fiatalos piffpuff is van rajtuk. Ettől még nincs egy régi zenét játszó rádió se.
 #89504  Szerző: asr27

Pasa írta:Most igazából én, öreg fejjel, röhöghetnék is, merthogy se Rise, se Face. De mivel se Sláger, se Sztár FM, így nem röhögök. Tuti, hogy előbb lesz fiataloknak szóló rádió, mint a 40+-nak...
40+-nak ott van a Juventus, Neo és még a Petőfin, Classon is mennek régebbi zenék! Illetve van még több olyan rádió ami az idősebb korosztálynak szól tehát inkább a fiatal, Dance zenét kedvelő korosztály a vesztes jelenleg.
 #89503  Szerző: Glenn

Most igazából én, öreg fejjel, röhöghetnék is, merthogy se Rise, se Face. De mivel se Sláger, se Sztár FM, így nem röhögök. Tuti, hogy előbb lesz fiataloknak szóló rádió, mint a 40+-nak...
 #89502  Szerző: asr27

Pasa írta:Szerintem ez eddig is xar volt, nem lehetett fogni tisztán. Talán vagy pályáznak jó budapesti frekire, vagy nyertes rádiót vesznek.
Majd a 88.1-re vagy a 98.6-ra tudnak pályázni ha akarnak, nyertes rádiót nem hiszem, hogy tudnak venni. Egyébként nekem nem hiányzik mert elég sz@r volt meg úgyis lesz helyette más! ;)
 #89501  Szerző: Glenn

Szerintem ez eddig is xar volt, nem lehetett fogni tisztán. Talán vagy pályáznak jó budapesti frekire, vagy nyertes rádiót vesznek.
 #89500  Szerző: FlyWave

Pasa írta:RDS PS: AKTIV R
RDS RT: AKTIV RADIO GODOLLO
Szerintem ennyi volt a 93,6-on a Rise...
Ha csak nem Csereháti Zsuzsát kezdenek adni! xd
 #89499  Szerző: Glenn

RDS PS: AKTIV R
RDS RT: AKTIV RADIO GODOLLO
Szerintem ennyi volt a 93,6-on a Rise...
 #89498  Szerző: FlyWave

Pasa írta:Gondolom átneveződik a topik neve, mivel nincs már RiseActive...
Gondolom! Valami amerika megy! Nem pont egy stílust játszik 2 adó
 #89497  Szerző: Glenn

Gondolom átneveződik a topik neve, mivel nincs már RiseActive...
 #89495  Szerző: FlyWave

Kismalac kismalac engedj be?
kozmix a házban?
Neoton famillia?
mi ez? :/
  • 1
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 470