A hozzászólásaimmal én sem akartam arra célozni (egy pillanatig sem), hogy álljatok be a sorba, a magyar rádiók szánalmas sorába. Soha!!! Csak okosan. Írtam is: alapvetően jó ez, csak finomításokra lenne szükség - de ez meg az én egyéni véleményem igazából.

Tulajdonképpen etalonnak tekinthető ez a rádió a többi hasonló jellegű, és (elvileg) hasonló célú állomás számára... vagyis nem kell feltétlenül ugyanazt kínálni, mint mások, hanem lehet alternatívát is biztosítani.
Egyik problémám, hogy a műsorok nagyon eltűntek, nekem anno sokkal jobban bejött, hogy volt mindenféle műsor, amiből mára elég kevés maradt meg.

De hát... azt mondom, ezek legyenek a legnagyobb problémáim, mert azért ez szubjektív dolog, nekem bántják a fülemet, másnak talán fel sem tűnik, vagy csak nem érdekli. Mindent összevetve rendkívül dicséretes, amit csináltok, pláne, hogy ilyen sokan a kezdetektől ott vagytok. Ez különbözteti meg a szerelemrádiózást a megélhetési robotkodástól.
Jelenlegi formájában is kifejezetten tetszik, amit kínáltok, az egyetlen, ami még jobbá tehetné, az talán a visszatérő tematikus műsorok lennének... persze ti jobban tudjátok, mire van igény, és ami a legfontosabb; lehetőség.
Hajrá, és sok sikert a továbbiakban is!