Zoey írta:radukanorbert írta:djlacee írta:Gyerekek, ez az üzlet, bagóért kell nyerni egy frekit, és százmilliókért eladni a céget
És utána tejelni egy kicsit a Szalai Annamáriának, hogy segített közreműködni 
Szinte mindenki jól jár. Elhallgat az ellenzéki rádió és még pénzt is keres vele mindenki 
Ennyi erővel bárki indulhatott volna a pályázaton.
Jaja, ha ez így megy, én is majd beadok pályázatot mindenféle frekvenciára, ajánlok százmilliós médiaszolgáltatási díjakat, meg is nyerem persze ezeket, majd százmilliókért eladom a megnyert frekvenciákat. Persze, hogy erről van itt szó. Csak kérdés, kinek éri ez meg a nyertes cégen kívül? Mert nem elég, ha valaki meg is veszi ennyiért ezt a frekvenciát, viszont azzal is számolnia kell, hogy utána az eredeti nyertes által ajánlott brutális médiaszolgáltatási díjat is ki kell termelnie és be kell fizetnie...
Nekem is nagyon úgy tűnik, hogy a zenei rádióknak kedvező kiírás, a magas összeget ajánló versenytárs (végül nyertes) is mind a Klubrádió ellen szólnak, akinek persze, hogy nem éri meg megvenni ennyiért, ilyen pályázati feltételek mellett a frekvenciát.
Az viszont érdekes, hogy miért nem akarják visszahozni a Roxyt, ha valóban közük van hozzá. Annak idején annyira ragaszkodtak a budapesti jelenléthez... Valószínűleg azért nem, mert tisztában vannak vele, hogy ennyi pénzt még a Roxy sem tudna kitermelni...
Jó kérdés, most mi lesz, szerintem az egyetlen esélyes, aki meg tudja venni ennyiért ezt a frekvenciát, az a Rádió 1 lehet...
A képlet nagyon egyszerű:
1) Alapítok egy céget egy kis törzstőkével
2) Úgy adom be a pályázatot, ahogy azt a Médiatanács látni szeretné, tehát én nyerjek
3) Megnyerem a frekit
4) Jó pénzért eladom XY-nak
5) Adok egy keveset a Szalai Annamária és csapatának
6) XY rájön, hogy nem tudja fizetni a műsorszolgáltatási díjat (bár hozzáteszem ezt már előre tudja) és bead egy kérelmet, hogy csökkentsék, mert ez kitermelhetetlen
7) A Médiatanács két féle döntést hozhat
- Ha nem ártalmas a rádió műsora a FIDESZ-re, akkor megadja
- Ha ártalmas, akkor nem adja meg
8) Bármelyik verzió is áll fenn, a műsorszolgáltatási díjat, azt valaki fizetni fogja, ha nem az XY, akkor újra kiírják a pályázatot és majd a következő
A Rádió 1 valóban esélyes lehet a vételre, de tuti, hogy fognak alkudozni, vagy megvárják a másik 2 függőben lévő freki eredményét.