RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#9015  Szerző: Pasa

Na ez (sovány) vigasz, hogy nemcsak mi vagyunk balfaszok a DVB-T-vel. :(
 #9011  Szerző: centerweb

Pasa írta:
centerweb írta:amíg egy szlovák mux el nem indul.
Kassait nem fogod?
Az nagyon gyenge teljesítménnyel sugároz. Göncön is (10km a szlovák határtól) csak az egyik domb tetején jön, ahonnan rálátás van Kassára olyannyira, hogy néhány bérházat is lehet látni. Ott is max. 38%-os jelerősséggel... Jelenleg egyébként ebben a csomagban 6 adó van MPEG2-ben.
 #9005  Szerző: Pasa

centerweb írta:amíg egy szlovák mux el nem indul.
Kassait nem fogod?
 #9004  Szerző: centerweb

mg írta:
molnarb írta:
mg írta:Balázs! nálad az analóg RTL Klub (Szentesről) hogy jön?
Sehogy... vagyis szinte sehogy.... Szeged jelentős részére már be se ért korábban se a jel, most meg főleg, mert még mindig nem teljes kakaóval adnak.
kösz, akkor van remény a jó vételre :)
az alcor tuner működik pl ProgDVB-vel, vagy van valami hozzáadott szoftver, és kalap?
Csak a saját szoftverét használtam eddig... nem ástam még bele magam azóta. De a CDn lévő progi elég okos, nem hiszem hogy keresek mást.[/quote]

A ProgDVB nekem nem működik, de a DVB Dream igen ezzel az Alcorral. Legalábbis felismeri, keres is vele stb. A gyári program (TotalMedia 3.5) is jó, csak ahogyan az egyik tesztben is írják, nincsnek benne finomhangolási lehetőségek. Keres eggyet, és csókolom. Semmi frekvencia/csatorna beállítás, semmi jelszintmérés vagy hasonló. Még egyenlőre semmit sem tudok fogni vele itthon (amíg a tokaji, vagy egy szlovák mux el nem indul).
 #8968  Szerző: molnarb

mg írta:
molnarb írta:
Sehogy... vagyis szinte sehogy.... Szeged jelentős részére már be se ért korábban se a jel, most meg főleg, mert még mindig nem teljes kakaóval adnak.
az alcor tuner működik pl ProgDVB-vel, vagy van valami hozzáadott szoftver, és kalap?
Csak a saját szoftverét használtam eddig... nem ástam még bele magam azóta. De a CDn lévő progi elég okos, nem hiszem hogy keresek mást.
 #8889  Szerző: mg

molnarb írta:
 #8881  Szerző: molnarb

#8645  Szerző: mg

Balázs! nálad az analóg RTL Klub (Szentesről) hogy jön?
 #8629  Szerző: centerweb

Na, a héten tervezek vásárolni egy ilyen Alcor DTV-1000-es dvb-t vevőt. MolnarB, boly, nektek milyenek a tapasztalaitok eddig? (Már ha vannak) Valamilyen képernyőmentést a vételről vagy a tuner programjáról nem tudna valamelyikőtök felrakni?

http://www.infopatika.hu/alcor-dvt1000.html - innen tervezem venni. Elvileg itt van hozzá átalakító "csatlakozó adapter", és így tökéletes lenne számomra.
  • 1
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 203