RADIOSITE Fórum

• Rádiós technikai eszközök

#90408  Szerző: LuciFerko

olvaso1 írta:
LuciFerko írta:
LuciFerko írta:majd délelőtt :D este értem oda, de -7 fokban nem volt sok kedvem hozzá ;)
Azt írja, hogy "6 ERROR" és semmire se reagál :(
A kódok beírását követően adta ki, vagy be se tudtál írni kódokat?

Error 6.CD error message. Could not read data from disc because it is upside-down.
Hiba 6.CD hibaüzenet. Nem sikerült beolvasni a lemez, mert fejjel lefelé van betéve.
XD
Anyukám nyomkodta össze vissza, nem tudom meddig. 2 próbálkozás után dobta ezt ki... EPROM-ot kikéne sütni, vagy nem tudom...
 #90403  Szerző: szemilan

LuciFerko írta:
LuciFerko írta:majd délelőtt :D este értem oda, de -7 fokban nem volt sok kedvem hozzá ;)
A kódok beírását követően adta ki, vagy be se tudtál írni kódokat?

Error 6.CD error message. Could not read data from disc because it is upside-down.
Hiba 6.CD hibaüzenet. Nem sikerült beolvasni a lemez, mert fejjel lefelé van betéve.
XD
 #90398  Szerző: LuciFerko

#90359  Szerző: LuciFerko

majd délelőtt :D este értem oda, de -7 fokban nem volt sok kedvem hozzá ;)
 #90336  Szerző: LuciFerko

Vettem egy újszerű állapotban lévő BRG-MK29 magnót, a CNC géphez kell. De túl gyorsan megy, ez miért lehet?
 #90268  Szerző: FLaci81

LuciFerko írta:Amúgy ha valaki ért a kikódoláshoz megköszönném :) Neten nem találtam használható oldalt :(

PU-2294A(C)
SN: CL040140926833C
Szia!

Találtam neked valamit!

Remélem hasznát tudod venni!

http://hotfile.com/dl/144117152/ad4b435 ... 2.exe.html
 #90256  Szerző: LuciFerko

Amúgy ha valaki ért a kikódoláshoz megköszönném :) Neten nem találtam használható oldalt :(

PU-2294A(C)
SN: CL040140926833C
 #90253  Szerző: szemilan

LuciFerko írta:Igen, ilyen :) Az mit jelent pontosan? Azaz hogy szedem le? Nagyon egybe van ott minden :S
A 806-nál ilyen:
http://static.vivalur.fr/uploads/annonc ... 6-1885.jpg

3 csava rartja a légbeömlőt, a körülötte lévő keretet pedig 3 csavar a műszerfalnál és egy trükkös eldugott helyen a kormány mögött, természetesen a műszerfal alatt még egy csavar. Biztos, ami biztos meg kelljen küzdeni a kiszedéséért. :)
Persze az autórádió kiszedéséhez elég a légbeömlőt kioperálni és hátulról hozzá lehet férni.

Gondolom expertnél az egész kerettel együtt jön ki. :S
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 128