RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#90317  Szerző: donder

mate0130 írta:Ez a Top 500 lista egész jó, kár hogy csak három napig tart. :( Azt nem értem, hogy ha ilyenkor ilyen változatosak tudnak lenni, miért nem tudnak a Top 500-on kívül is, ha már ennyire hirdetik a nagy "változatosságot"? Én évekig nagy hallgatójuk voltam, de egyszerűen ma már nem bírom hallgatni, mert ha hallok egy számot, a következő órában szinte biztosan újra lejátsszák. Most holnap megint kezdődik a David Guetta, Lady Gaga, Katy Perry stb. agyonjátszott 30-40 számának az erőltetése egészen a következő Top 500-ig. :vomit: :hit:
Hát ha neked ez a TOP500 bejön, akkor igen ritkán hallgatsz rádiót testvérem... :)
 #90316  Szerző: mate0130

Ez a Top 500 lista egész jó, kár hogy csak három napig tart. :( Azt nem értem, hogy ha ilyenkor ilyen változatosak tudnak lenni, miért nem tudnak a Top 500-on kívül is, ha már ennyire hirdetik a nagy "változatosságot"? Én évekig nagy hallgatójuk voltam, de egyszerűen ma már nem bírom hallgatni, mert ha hallok egy számot, a következő órában szinte biztosan újra lejátsszák. Most holnap megint kezdődik a David Guetta, Lady Gaga, Katy Perry stb. agyonjátszott 30-40 számának az erőltetése egészen a következő Top 500-ig. :vomit: :hit:
 #90306  Szerző: Ivoa

csonkamate írta:ha nem utasitja el a médiatanács a 92.9 re beadott pályázatot vagy megveszi a rádió1 a 95.3at egyelöre nem látom esélyét annak hogy tovább menjen budapest vételkörzetében enynyitt tudok
- lehetőségeik:
- a 92,9-re beadott pályázat (4 cég adott be, ebből 2 hiányosat; ha ők pótolják, akkor 25% esély a nyerésre, ha egyik sem pótolja, 100%, hogy nyer, mert a rivális Click beadott a 96,4-re is és kettő cég marad kettő frekire)
- a 96,4-re beadott (2 cég adott be, 50%, hogy nyer) - gondolom, ennek a kettőnek az eredménye egy-két hét múlva kiderül

- beadhat a 88,1-re és a 98,6-ra, ha kiírják (gondolom ennek júliusra van meg az eredménye)
- megveszik a 95,3-at (ha az Autórádió eladja nekik és átalakítják/kicselezik a vállalásokat)
- megveszik a 103,9-et (ha egy dublini úton eleget ajánlanak)
- megvesznek egy másik kereskedelmi frekit Bp-en :)
 #90304  Szerző: csonkamate

ha nem utasitja el a médiatanács a 92.9 re beadott pályázatot vagy megveszi a rádió1 a 95.3at egyelöre nem látom esélyét annak hogy tovább menjen budapest vételkörzetében enynyitt tudok
 #90299  Szerző: Csongii

comet írta:Lehet már tudni hol megy tovább a radio 1?

Persze. Pécset, Debrecenben, Győrben, Baján, Szekszárdon stb. ...
 #90294  Szerző: radukanorbert

comet írta:Lehet már tudni hol megy tovább a radio 1?
Az biztos
 #90292  Szerző: comet

Lehet már tudni hol megy tovább a radio 1?
 #90267  Szerző: Ivoa

Olvasgatom az egyéb üzeneteket is a kamu Top 500-ról... Tulajdonképpen mindegy is, véleményt nyilvánítani szabad, sőt kell is. Meggyőzni viszont senkit nem szeretnék, ugyanis akik eltökéltek, azokat úgy sem lehet meggyőzni állításuk ellenkezőjéről.

Király, hogy ilyen sokan hallgatjátok a Rádió 1-et! :)
Üdv,
Györke Attis
Szia!
Én a saját hozzászólásomban egyáltalán nem állítottam konkrétan, hogy a Top 500 kamu lenne! Kétségtelen, hogy a "Szerintem összeszedték, hogy mi szólt az elmúlt 10 évben a TOP 50-ben (azaz, mi volt az az 50 szám, amit abban az évben adtak ) és random összekeverték." gondolatomat nem fejeztem be, amit ezúton megteszek.

Csupán annyit gondolok, hogy - szerintem - a R1 profiljába egyáltalán nem illő zenét (gondolok pl. az MR2-n feltűnő alternatív zenekarokra) alapból sem válogathattok be, mert nyilvánvalóan nagyon feltűnne a Billionare és a Last Friday Night között a Belga: Legalizálj, még akkor is, ha négy-ötszáz ember csak úgy poénból beválogatná. :D

Az meg egy másik dolog, hogy mivel a R1 hallgatói a korábbi években is a R1 hallgatói voltak (és szeretnének azok maradni, Bp-en is :)), így kedvenc zenéik elsősorban az előző évek Top 50-eiből kerülnek ki, és ezek keverednek így, vagy úgy (kiegészítve egy-egy Jackson számmal, amik nagyon jók, sőt!). Emellett meglepő, hogy a Billionare, vagy a Last Friday Night (ha már ezeket hoztam példaként) csak a 3xx. helyekre került, hiszen ezeket sokat adtátok mostanság. Ez arra jó (ezt írtad is FB-on), hogy felmérjétek, hogy egy CHR-formátumú adón is érdemes többször eltérni a Top 40-től, akár napi egy-egy órára is.

Érdekes teszt lesz, hogy hány bp-i hallgat majd titeket neten (android, iphone, laptop) keresztül. Szerintem sokkal többen fogják, mint ha a Juventust kapcsolták volna le, vagy amikor anno a Slágert (hiszen azóta a technika is fejlődött).
Mondjuk nem hiszem, hogy erre a néhány hétre bármelyik adó radikálisan átalakítaná a műsorát és CHR-re váltana. (A radikális karácsonyi váltás a Neonak sem jött be, szerintem ez a három-négy riválist eléggé visszafogja majd.)

Szerintem amúgy közszolgálati bevállalással is meg lehet csinálni egy bp-i programot (gondolok itt a Juventus esetleges átvételére, ha minden igaz, ott is csak napi egy óra közszolgálati műsor lesz este), akár úgy is, mint a Gong FM-Gong mintájára, miszerint lenne egy "Mai Rádió 1" Bp-en, és egy "Rádió 1" vidéken. Csomó ötlet van, amit bele lehet tenni a R1 programjába: erre szerintem jó ötlet volt az OMÉK-es kívánságműsor, ami szerintem elég jó kitérő volt.

Sok sikert a frekvenciavadászathoz, és a "rövid szünet" reméljük, hogy tényleg rövid lesz! Főleg, hogy a fiatalok rádiója nem hallgathat el ;)
 #90261  Szerző: Csongii

gyattis írta:
Király, hogy ilyen sokan hallgatjátok a Rádió 1-et! :)
Üdv,
Györke Attis
Király, hogy az országos rádiókból is vannak emberek, akik megtisztelik eme kis közösséget jelenlétükkel. 8-)
Számomra szimpatikus műsorvezető vagy, bár tényleg ritkán hallgatom manapság a R1-t.
 #90258  Szerző: mxgiorgio

Csak az a kár,hogy ez csak a top 500 idejére értendő,ha vége ugyanúgy jönnek az igazi mai slágerek :lol:
  • 1
  • 232
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • 482