RADIOSITE Fórum

• Klubrádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #90472  Szerző: Glenn

:sealed:
 #90429  Szerző: donder

admin írta:Egyszerűbb lenne amúgy, ha a bukott rádiók szépen összefognának és beindulna végre a DAB.

R1-nel, Face-nel, Klubnal, Rise-nal akora az envolvement, hogy kepesek lennenek ezrek DAB+ vevot venni egy kis lobbi hatasara.
Igazad van!
 #90407  Szerző: markfelt

Egyszerűbb lenne amúgy, ha a bukott rádiók szépen összefognának és beindulna végre a DAB.

R1-nel, Face-nel, Klubnal, Rise-nal akora az envolvement, hogy kepesek lennenek ezrek DAB+ vevot venni egy kis lobbi hatasara.
 #90395  Szerző: greg

Ha jól tudom, DAB-ra külön szerződésük van az Antenna Hungáriával.
 #90394  Szerző: djlacee

Most ha Budapesten leállnak FM-en, a DAB+on azért maradnak?
 #90327  Szerző: asimov

Az idezett szovegreszbol nekem hianyzik valami...
"...Az alelnök asszony információkat arról, hogy mi a jelentősége a Klubrádiónak Magyarországon..."
csadam írta:http://www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=137650
 #90237  Szerző: Ivoa

csokie írta:Szerintem egy szónak is száz a vége, nem akarták a Klubrádiót és kész. 2/3ad ide vagy oda. Különben is, én simán odavágtam volna a szerkesztő hölgynek, hogy ott a Kossuth, Info, Gazdasági, Civil, Rádió Q, Lánchíd stb. Van már elég "beszélgetős" csatorna Budapesten, minek még ide több? Itt az ideje több zenei adónak végre. Budapestre tematikus zenei adók kellenek, mert elég már abból, hogy mindegyiken csak az a 100-200 kommersz dal megy. Sajnos a Petőfi is beállt már a sorba, így nem tudom őt sem kihozni kivételként. :(
Teljesen egyértelmű: "az elmúlt nyolc évben" a Klubrádió volt az a hely, ahol az összes állami hirdetés ment. (Bolgárurat támogatta a Szerencsejáték Zrt., Vicsekuram a Magyar Villamos Művek segítségével jut el önökhöz stb.) A Klubrádió kiiktatásával egy nagy veszélyforrás is kiiktatódik (értsd: ellenpólus állami pénzek elköltésére).

A Médiatanács egy hibát követett el: kár volt kimondani, h a Klubrádió pályázata "szánalmasan gyenge volt", ha egy ponttal maradt le.

Mellesleg a 95,3-ra az első alkalommal az új tulajdonos (Rádió 1, Rise, Face stb.) úgyis új műsorrendet fog kérni és meg is fogja kapni. Ez egyértelmű. Nincs annyi budapesti cég, ami mindegyik frekvenciát lefoglalná a Klubrádió elől, mindegyikre szükség van, hogy kapjon helyet. (Pl. ha olyan sok jelentkező lenne a majdani 88,1-re és a 98,6-ra, már megismertük volna őket a korábbi pályázatokkor.)
 #90232  Szerző: csokie

Szerintem egy szónak is száz a vége, nem akarták a Klubrádiót és kész. 2/3ad ide vagy oda. Különben is, én simán odavágtam volna a szerkesztő hölgynek, hogy ott a Kossuth, Info, Gazdasági, Civil, Rádió Q, Lánchíd stb. Van már elég "beszélgetős" csatorna Budapesten, minek még ide több? Itt az ideje több zenei adónak végre. Budapestre tematikus zenei adók kellenek, mert elég már abból, hogy mindegyiken csak az a 100-200 kommersz dal megy. Sajnos a Petőfi is beállt már a sorba, így nem tudom őt sem kihozni kivételként. :(
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 137